Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παιδότοπος «Punchinello»: Διασκέδαση και παιχνίδι με ασφάλεια!

ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΦΥΛΑΞΗ, ΚΟΛΑΤΣΙΟ, ΧΥΜΟΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ 4 ΕΥΡΩ!!!
Ο παιδότοπος «Punchinello» πρωτοπορεί στην ασφάλεια των μικρών του φίλων και σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον στον προαύλιο χώρο του αλλά και στο πεζοδρόμιο, ασφαλίζοντας ακόμη καλύτερα το παιχνίδι και τη διασκέδασή τους. Ο «Punchinello» είναι το ιδανικό μέρος για ξέγνοιαστους γονείς καθώς και για το μήνα Ιούλιο συνεχίζεται η απίθανη προσφορά των 4 ευρώ! Από το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, τα παιδάκια από 3 έως 8 ετών, απολαμβάνουν παιχνίδι στον ανακαινισμένο και ασφαλή χώρο του Punchinello, τρώνε το κολατσιό τους και πίνουν το χυμό τους, υπό την επίβλεψη πάντα έμπειρων πτυχιούχων παιδαγωγών. Και όλα αυτά μόνο με 4 ευρώ!!!

Ένας όμορφος χώρος, πάνω από όλα όμως ασφαλής και απόλυτα προστατευμένος από την πρόσβαση των παιδιών στο δρόμο, με την τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στο πεζοδρόμιο, για ένα ξέγνοιαστο παιχνίδι αλλά και ξέγνοιαστους γονείς.






Ατελείωτο παιχνίδι, δημιουργική απασχόληση, φύλαξη, ασφάλεια και υγιεινή... Ο παράδεισος των γονιών και των μικρών μας φίλων!!!

Λ. Στρατού 33, Βέροια





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ