Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (29/4 - 5/5)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Η «ροζ» Πανσέληνος του Απριλίου - πήρε το όνομά της από ένα αγριολούλουδο που ανθίζει νωρίς την άνοιξη – δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το ολόγιομο φεγγάρι της 24ης Απριλίου θα είναι ροζ! Γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού και με αυτή την Πανσέληνο θα έρθουν ισχυρές αλλαγές καθώς και αποκαλύψεις που θα μας επηρεάσουν όλους, άλλους περισσότερο, άλλους λιγότερο!

Παραδοσιακά, οι πανσέληνοι αντιπροσωπεύουν τελειώματα και μια αίσθηση ολοκλήρωσης καθώς η σελήνη φτάνει στο τελικό, πιο φωτεινό της στάδιο. Αυτή η Πανσέληνος από το ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να χαρακτηριστεί ως «καθαρκτική» από κάθε τι τοξικό!

Ο Σκορπιός, ως ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης , θα μας ενθαρρύνει να απορρίψουμε ό,τι δεν λειτουργεί πλέον για εμάς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αγκαλιάσουμε την σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας, και να αφήσουμε τα ανομολόγητα συναισθήματα και τους φόβους να βγουν στην επιφάνεια, αυτό θα μας επιτρέψει να αφήσουμε οτιδήποτε παλιό πίσω μας

♈ Κριός

Γενικά

Κριέ μου, η Μεγάλη Εβδομάδα δεν είναι τόσο εύκολη για εσένα και σε υποχρεώνει να κινηθείς εντατικά, διαλλακτικά και σίγουρα όχι επιθετικά. Στα αισθηματικά, προχώρα με προσοχή, γιατί η εποχή συνεχίζει να σε προβληματίζει. Στα επαγγελματικά, συνέχισε να είσαι προσεκτικός/ή με οποιαδήποτε κακοήθη διάθεση τρίτων εναντίον σου. Κοινωνικά, μπορεί να αντιμετωπίσεις εκπλήξεις από τη συμπεριφορά άλλων. Πρόσεχε τα οικονομικά σου, καθώς οι μέρες του Πάσχα είναι συχνά καταναλωτικές και δεν πρέπει να υπερβείς τον προϋπολογισμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πάθος και έντονος ερωτισμός σε διακατέχει αυτή την περίοδο φίλε Κριέ! Αυτή την εβδομάδα λύνεις διαφωνίες και παίρνεις πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν να στρώσει το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θάρρος, δυναμισμός και έτοιμος για πρωτοβουλίες από αυτή την εβδομάδα ο Άρης από το ζώδιο σου, σου δίνει την απαραίτητη μαχητικότητα για να πετύχεις σε κάθε επαγγελματική πρόκληση! Προχωρούν οι υποθέσεις σου αρκετά πιο γρήγορα και έχεις ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συναντήσεις. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, βοηθά ιδιαίτερα την τόνωση των οικονομικών!

♉ Ταύρος

Γενικά

Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι ευνοϊκή για το ζώδιο σου Ταύρε μου, καθώς ο Ερμής έχει γυρίσει σε ορθή πορεία και σου προσφέρει τα απαραίτητα μέσα για να πετύχεις τους στόχους σου. Είναι πολύ πιθανό ότι θα ταξιδέψεις. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν συναισθηματικές φορτίσεις και μικρά προβλήματα στα προσωπικά σου. Διαχειρίσου τα έξυπνα και χωρίς αντιδράσεις που θα μπορούσαν να έχουν ανεπιθύμητες συνέπειες στο μέλλον. Απόφυγε τα σχόλια και φρόντισε για την ασφάλεια των χρημάτων σου! Αν είσαι ερωτευμένος, μην πανικοβάλλεσαι από μια ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του αγαπημένου σου προσώπου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο σου βρίσκεις και πάλι την ερωτική σου διάθεση, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με το άτομο που σε ενδιαφέρει και σε κάνει να εξωτερικεύεις την όμορφη πλευρά του εαυτού σου! Αν είσαι χωρίς σχέση, μαγνητίζεις κόσμο αυτό τον καιρό, προσοχή όμως σε κρυφούς, δύσκολους ή και αδιέξοδους έρωτες, εύκολα μπορεί να παθιαστείς με κάποιο άτομο που θα είναι δύσκολο να καταλήξετε μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κλείνεις εκκρεμότητες και μπορείς να ανακουφιστείς από την τακτοποίηση υποχρεώσεων που σε ταλάνιζαν το τελευταίο διάστημα! Στον οικονομικό τομέα η εβδομάδα είναι γενναιόδωρη, μόνο που εσύ τα θέλεις όλα δικά σου και μπορεί να λειτουργήσεις σπάταλα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Εξακολουθείς να περνάς από μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις και δυσκολίες φίλε μου Δίδυμε. Ευτυχώς, η εβδομάδα σου προσφέρει μερικές βασικές λύσεις για πρακτικά ζητήματα. Θα αντιμετωπίσεις κοινωνικές εντάσεις και απρόοπτες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Είναι στο χέρι σου να οργανώσεις τα πράγματα έτσι ώστε να διασφαλίσεις μια καλή άμυνα απέναντι σε αντίξοες συνθήκες και ενοχλητικούς παράγοντες στο περιβάλλον σου. Το οικονομικό σου άγχος συνεχίζεται, ενώ η κατάσταση στα αισθηματικά σου παραμένει ασαφής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα έχεις διάθεση για παιχνίδι, φλερτ, ερωτική περιπέτεια, όμως οι συνθήκες δεν είναι και τόσο σταθερές για να επιτύχεις την δέσμευση! Αν είσαι ωστόσο σε μία σχέση, οι μέρες αυτές θα σε βοηθήσουν να διασκεδάσεις παρέα με το σύντροφό σου αφήνοντας πίσω την πικρή εποχή που περάσατε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν σε μελλοντικά σχέδια στην δουλειά! Είναι ένα καλό διάστημα για την τόνωση στο πελατολόγιο σου! Στον οικονομικό τομέα, αναμένεται να ξενοιάσεις από το κλείσιμο μίας υπόθεσης!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αυτές οι μέρες φέρνουν ένταση τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Ωστόσο, ο Άρης στο μεταίχμιο Ιχθύων-Κριού σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες και να αποφύγεις τα δύσκολα σημεία. Δεν μπορείς όμως να αγνοήσεις ορισμένες σταθερές υποχρεώσεις, και δεν θα πρέπει να αμφισβητήσεις τη δύναμη των αντιπάλων σου ή την γενικότερη οικονομική κατάσταση. Πρόσεξε ιδιαίτερα τον επαγγελματικό τομέα, ειδικά αν είσαι έμπορος ή εργάζεσαι ανεξάρτητα. Απόφυγε κουραστικές καταστάσεις και επικοινωνίες που δεν προσφέρουν αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καρκίνε μου, είναι απαραίτητο να αφιερώσεις λίγο παραπάνω λίγο χρόνο για τον έρωτα, φαίνεται ότι είσαι επικεντρωμένος στους στόχους και στις φιλοδοξίες σου. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε βοηθά να εξισορροπήσεις τα προσωπικά με τα εργασιακά σου κι αν είσαι μόνος, η έντονη κοινωνικοποίησή σου θα μπορέσει να το επιλύσει αυτό. Αναφορικά με εσένα που έχεις ένα ταίρι στη ζωή σου, τα πράγματα καλυτερεύουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπαίνεις στο καλύτερο διάστημα για τα επαγγελματικά σου. Προχωρούν ταχύτατα οι εξελίξεις και λαμβάνεις απαντήσεις που περίμενες εδώ και καιρό! Στα οικονομικά δεν παρουσιάζονται μεγάλες μεταβολές, όμως δεν θα περάσεις μόνος το Πάσχα.

♌ Λέων

Γενικά

Αυτές οι μέρες είναι αρκετά ευχάριστες, και εσύ, όπως και οι περισσότεροι, μπορείς να τα καταφέρεις ανάμεσα στις έκτακτες υποχρεώσεις και στις γενικότερες δυσκολίες. Το βασικό πρόβλημα παραμένει το οικονομικό, και οι πιέσεις θα συνεχιστούν. Το Πάσχα σου δίνει μια ευκαιρία για ανακούφιση, αλλά μην αφήσεις αυτή τη στιγμή να σε οδηγήσει σε υπερβολικά αισιόδοξες σκέψεις. Φρόντισε να κλείνεις τις εκκρεμότητες με τα μέσα που διαθέτεις και να προβλέπεις για τη διαχείριση των υποθέσεων που επηρεάζουν τον οικονομικό και τον επαγγελματικό σου τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αγαπητέ Λέοντα, είσαι από τους ευνοημένους στα αισθηματικά αλλά με αρκετές εντάσεις που καλείσαι να διαχειριστείς έξυπνα. Μία ‘επικίνδυνη’ ημέρα για τα αισθηματικά σου είναι η Τετάρτη με την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα. Σου δίνει εμμονές με την απόκτηση ελέγχου, δρώντας πιεστικά στον έρωτα. Τα τέλη της εβδομάδας είναι αρκετά πιο ευνοϊκά για εσένα που θέλεις να ανανεώσεις έναν δεσμό ή να κάνεις μία νέα σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έφτασε ο καιρός να αναπτυχθείς, να εξελιχθείς, να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, να διαδώσεις το όνομά σου και να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο την επαγγελματική σου παρουσία! Στον οικονομικό τομέα φαίνεται ότι η δουλειά σου αποδίδει το μέγιστο!

♍ Παρθένος

Γενικά

Ο Άρης σύντομα θα αφήσει τους Ιχθύς και θα περάσει στον Κριό, γεγονός που φέρνει μια μικρή ανακούφιση. Πιθανότατα θα νιώσεις την αλλαγή αυτή, αλλά παράλληλα ίσως προκύψουν κάποιες πικρές σκέψεις που θα σε αναγκάσουν να πάρεις αποφάσεις που δεν επιθυμείς, αλλά υπαγορεύονται από τα γεγονότα. Στα αισθηματικά σου δέχεσαι πιέσεις, ενώ οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σε επιβαρύνουν. Επιστράτευσε την υπομονή και τη σύνεση, και καλλιέργησε την αισιοδοξία για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρθένε, είναι ολοφάνερο ότι η λίμπιντο σου είναι στα ύψη αυτό το διάστημα. Μάλιστα, έχεις την επιθυμία να επικοινωνήσεις βαθιά με τον αγαπημένο σου άνθρωπο, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ‘μισός’ σε περίπτωση που η επικοινωνία ήταν απούσα ή μη εποικοδομητική το τελευταίο διάστημα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά να καλλιεργήσεις μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και να κάνεις πιο ποιοτικές τις σχέσεις ή επαφές σου, εξερευνώντας νέες πτυχές του εαυτού σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το άγχος για τα οικονομικά δεν λείπει, αφού τόσο ο Ερμής όσο και ο Άρης από τον Κριό αυξάνουν τα έξοδά σου αυτό το διάστημα! Παρόλα αυτά, θα μπορέσεις να κάνεις και σημαντικές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να έχεις κάποιο έξτρα κέρδος! Στον επαγγελματικό τομέα, δεν υπάρχουν μεγάλες εξελίξεις για αυτή την εβδομάδα!

♎ Ζυγός

Γενικά

Οι σχέσεις φαίνεται να σε αναστατώνουν με τα καπρίτσια τους τις πασχαλινές ημέρες, αλλά είναι η εργασία που αποτελεί την πηγή του άγχους αυτής της περιόδου. Είτε είσαι υπάλληλος είτε ελεύθερος επαγγελματίας, θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου. Θα υπάρξουν διευκολύνσεις, αλλά θα έχουν μικρή διάρκεια. Συναισθηματικά, η ατμόσφαιρα είναι περίπλοκη, και εδώ χρειάζεται να δείξεις ανοχή και όχι επιθετικότητα. Προσπάθησε να είσαι οργανωμένος και ενεργητικός στη συμπεριφορά και στη δράση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απέναντί σου θα βρίσκεται ο Άρης, Ζυγέ μου, οπότε από την τρέχουσα εβδομάδα κι έπειτα υπάρχουν αρκετές εντάσεις στα αισθηματικά. Το θετικό είναι ότι δείχνεις αβίαστα πιο sexy, άρα ελκύεις πιθανούς συντρόφους χωρίς να προσπαθείς ιδιαίτερα. Εφόσον αποφύγεις κάποιους περιττούς καβγάδες κι αφού χαλιναγωγήσεις κάποιες υπόγειες σκέψεις σου που διαβάλλουν την καλή ψυχολογική σου κατάσταση, στα ερωτικά σου θα δεις πρόοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά είναι γρήγορες, όμως βιώνεις και αρκετό ανταγωνισμό, που σε φθείρει, σε κουράζει αλλά σου προκαλεί και εκνευρισμό! Στον οικονομικό τομέα αυτό το Πάσχα θα είσαι με γεμάτο πορτοφόλι!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Οι μέρες και οι δραστηριότητες του Πάσχα αποτελούν ένα μεταβατικό διάστημα με αρκετές όμορφες στιγμές. Προσπάθησε να αποφύγεις κακοτοπιές στα επιχειρηματικά σου βήματα και μην παρασύρεσαι από παροδικές βελτιώσεις ή μικρές προσφορές. Φρόντισε να έχεις συνετή συμπεριφορά στα αισθηματικά σου, γιατί θα υπάρχουν καλές στιγμές αλλά και εκρηκτικές φάσεις. Στα οικονομικά, μην ξανοίγεσαι και μην αφήνεσαι στις προτροπές τρίτων. Σκέψου σοβαρά τους τομείς που μπορείς να βελτιώσεις χωρίς εμπόδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σκορπιέ, έφτασε μία ερωτική εβδομάδα, με την Αφροδίτη απέναντί σου να σε καλεί να ανανεωθείς μέσα-έξω, καθώς και να ανανεώσεις τον τρόπο προσέγγισης των αισθηματικών σου. Ανεξάρτητα από το αν είσαι δεσμευμένος ή όχι, η Τετάρτη θα είναι μία ημέρα πρόκληση, γεμάτη ερωτικές εντάσεις ή εσωτερικές αμφιβολίες που σαμποτάρουν κάθε ευκαιρία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο στα επαγγελματικά και δεν θα λείπουν και κάποιοι εκνευρισμοί. Μην βιάζεσαι να αναλάβεις περισσότερες δραστηριότητες από αυτές που μπορείς να ολοκληρώσεις! Στον οικονομικό τομέα η εβδομάδα έχει κέρδος και ικανοποίηση!

♐ Τοξότης

Γενικά

Τις μέρες του Πάσχα καλό θα είναι να προσέχεις και να κινείσαι οργανωμένα, αποφεύγοντας σπατάλες χρόνου και ενέργειας. Ο χαρακτήρας των ημερών είναι καταναλωτικός, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε παρασύρει να αυξήσεις τον προϋπολογισμό των εξόδων σου. Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν στον άξονα οικογενειακών και επαγγελματικών ζητημάτων, οπότε καλό είναι να έχεις εναλλακτικές λύσεις και διαλλακτική συμπεριφορά. Στα ερωτικά, αξιοποίησε ό,τι καλό σου δοθεί χωρίς πολλά σχόλια. Είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς και θα σε απαλλάξει από σκέψεις που δεν βοηθούν την ψυχική σου υγεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία σούπερ σέξι εβδομάδα έφτασε για το ζώδιό σου, Τοξότη μου! Τι καλύτερο από έναν Άρη στον Κριό να ενεργοποιεί ζητήματα ερωτικών και δημιουργικής έκφρασης; Σα να μην έφτανε ως εδώ η εύνοιά σου, η Αφροδίτη στον Ταύρο ομορφαίνει την καθημερινότητά σου, άρα το να βρεις έναν νέο έρωτα σε μέρη που ήδη συχνάζεις. Αντίστοιχα, αν υπάρχει ένα εργασιακό ειδύλλιο ή έχεις μία σχέση, προχωρά πολύ δυναμικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ηρεμεί το κλίμα της εργασίας και μπορείς να συντονίσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου! Στον οικονομικό τομέα θα καταφέρεις να ανταμειφθείς ουσιαστικά για τον κόπο που έχεις κάνει ως σήμερα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Νευρικές θα αποδειχθούν οι επόμενες μέρες, και ίσως χρειαστεί να μετακινηθείς ή να αλλάξεις κάπως το πρόγραμμά σου για το Πάσχα. Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα γύρω σου, ενδεχομένως και ποικίλες προτάσεις. Πρόσεξε πού αποφασίζεις να πας και με ποιους. Υπάρχει το ενδεχόμενο να παρασυρθείς σε μια ασύμφορη επιλογή, που θα είναι δύσκολο να αναιρέσεις μετά. Οικονομικά, μπορείς να καταφέρεις την κάλυψη των βασικών σου αναγκών, αλλά στα ερωτικά δεν χρειάζεται να εκλογικεύεις όσα συμβαίνουν· έτσι θα αποφύγεις κάποιες παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης στον Κριό θα σε πιέσει λιγάκι, Αιγόκερε και καλό θα είναι να διαχειριστείς τα αισθηματικά σου ψύχραιμα. Εισπράττεις πίεση από το σπίτι ή την οικογένεια κι αν συζείς με το άλλο σου μισό θα παρατηρηθεί ασυνεννοησία. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε υποστηρίζει να επιλύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, καθώς και να διατηρήσεις έναν πιο γλυκό τρόπο έκφρασης. Έτσι, ξεπερνάς εμπόδια στη σχέση σου ή ελκύεις νέες ερωτικές ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα νεύρα στα επαγγελματικά δεν λείπουν, είτε γιατί προσπαθούν να σου κάνουν «κουμάντο» και παρεξηγείσαι, είτε επειδή προκύπτουν ξαφνικά ευτράπελα που πρέπει εσύ να τα χειριστείς άμεσα! Στον οικονομικό τομέα η εβδομάδα είναι προσοδοφόρα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος, κυρίως για την οικονομική και συναισθηματική σου κατάσταση. Επειδή δεν υπάρχουν λύσεις που σε εξυπηρετούν, επίλεξε μια συμβατή συνθηκολόγηση. Προσαρμόσου στο κλίμα της εβδομάδας που σου δίνει το άλλοθι πολλών μεταθέσεων των διαφόρων υποχρεώσεών σου, με τη δικαιολογία του εορτασμού των ημερών του Πάσχα. Διαχειρίσου σοφά τα χρήματα που διαθέτεις και, αν εργάζεσαι εποχιακά, αξιοποίησε τις ευκαιρίες για τη βελτίωση των εσόδων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έφτασε για εσένα, Υδροχόε, μία περίοδος έντονης δραστηριοποίησης σε κάθε τομέα. Αυξάνεις τις πιθανότητες κατάκτησης μέσα από ένα καινούριο φλερτ και νιώθεις συναισθηματική ασφάλεια. Μάλιστα, αν ψάχνεις κάτι νέο στη ζωή σου, είναι περισσότερο πιθανό να το βρεις μέσα από οικεία πρόσωπα ή μέσα από κοινούς γνωστούς συγγενικών προσώπων. Πρόσεξε όμως, κατά τα μέσα της εβδομάδας, γιατί οι τάσεις ελέγχου προς τους αγαπημένους σου είναι εμφανείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Γρήγορες και έξυπνες λύσεις θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις άμεσα σε κάποια επαγγελματικά σχέδια που σκεφτόσουν εδώ και καιρό. Κάποιες μυστικές επαφές στα επαγγελματικά, θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα! Στα οικονομικά είσαι ίσα βάρκα ίσα νερά, όμως τα καταφέρνεις.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Παραμένεις ο πρωταγωνιστής της περιόδου, καθώς η πορεία του Ερμή στον Κριό ευνοεί την εφαρμογή σχεδίων. Ο Άρης, όμως, περνώντας σε λίγες μέρες στον Κριό, μπορεί να σε εκθέσει σε ταλαιπωρία ή αντιπαραθέσεις. Εδώ θα πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά και την πολιτική που θα αναπτύξεις. Στον Ταύρο βρίσκεται και η Αφροδίτη, που σταδιακά βελτιώνει τον παράγοντα της τύχης για λίγο και φέρνει στο δρόμο σου, με αιφνίδιο τρόπο, ανθρώπους από το παρελθόν. Τέλος, επιμελήσου τα επαγγελματικά σου και παραμείνε ρεαλιστής στην αντιμετώπιση των τρεχουσών υποχρεώσεών σου σε αυτόν τον τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φίλε Ιχθύ, δεν είναι και τόσο κακή η συγκεκριμένη εβδομάδα, μιας και η Αφροδίτη εισέρχεται σε ένα αρκετά φιλικό ζώδιο προς το δικό σου. Κάνει τον τρόπο επικοινωνίας σου πιο γλυκό, γίνεσαι πιο εύκολα προσεγγίσιμος, οπότε μπορείς να περιμένεις την εμφάνιση περισσότερων ευκαιριών στον έρωτα. Αν ως σήμερα αντιμετώπιζες με τον αγαπημένο σου άνθρωπο κάποια προβλήματα, το τέλος της εβδομάδας θα σε κινητοποιήσει να τα λύσετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεχτικός με το χρήμα, γιατί θα σπαταλήσεις περισσότερο από το αναμενόμενο! Στα επαγγελματικά τρέχουν γρήγορα επαφές, συμφωνίες και λαμβάνεις κάποια χαρούμενα νέα, τα οποία θα φέρουν ένα πολύ ωραίο ξεκίνημα από τις 8/5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ