Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκλονίζει η αδελφή του 34χρονου Αντώνη που έπεσε και σκοτώθηκε από τον Λευκό Πύργο

To τελευταίο «αντίο» στον 34χρονο Αντώνη Αποστολάκη, ο οποίος τη Δευτέρα 22 Aπριλίου έπεσε από τον Λευκό Πύργο και έχασε τη ζωή του, θα πούνε σήμερα συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Καμηλάρι Κρήτης.

Ο 34χρονος Αντώνης υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου. Ωστόσο, μετά από ένα τροχαίο ατύχημα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη μεγάλη του αγάπη -το ποδόσφαιρο-, ενώ πριν από μερικά χρόνια έχασε τη μητέρα του.

Η αδερφή του Έλενα τον αποχαιρέτησε μ' ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα. «Πήγες να βρεις τη μαμά; Αδερφέ μου, Ντόντο μου, καλό ταξίδι», έγραψε.

Πώς έγινε το τραγικό περιστατικό στον Λευκό Πύργο

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές δείχνουν πως ο 34χρονος άνδρας, με καταγωγή από την Κρήτη, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μνημείου, που δείχνει τη στιγμή κατά την οποία ο 34χρονος άνδρας πέφτει στο κενό.

Στο επίμαχο βίντεο, όπως αναφέρει το ίδιο Μέσο, φαίνεται ο άνδρας να βρίσκεται μόνος του στο σημείο και να παίρνει φόρα, περνώντας πάνω από το προστατευτικό κάγκελο, βάζοντας τέλος στη ζωή του, αφού έπεσε στο κενό.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ