Quantcast

http://picasion.com/

Ψήνεστε για χωριάτικη πίτα; Την ψήνει για εσάς ο «Γεωργιάδης» - Και διανομή στην πόρτα σας!

Μ' ένα τηλέφωνο από την προηγούμενη στο 2331093390 ή 6973747334

Όλοι λατρεύουμε τις σπιτικές χωριάτικες πίτες, με αυτό το πεντανόστιμο τραγανό φύλλο που θυμόμαστε από τη γιαγιά μας. Στο κατάστημα «Αφοί Γεωργιάδη» θα βρούμε ζύμη για χωριάτικες πίτες και μικρασιάτικο φύλλο, που
ανοίγει με ιδιαίτερη μαεστρία η οικογένεια Γεωργιάδη από το 1937, για να ψήσουμε πίτες με τη γέμιση της αρεσκείας μας με απόλυτη επιτυχία. Ο Γεωργιάδης όμως ψήνει και για εμάς τις ξακουστές χωριάτικες πίτες του και με ένα τηλέφωνο στα 2331093390 ή 6973747334, σας τις φέρνει στο χώρο σας!

Γιορτάζετε και θέλετε να κεράσετε τους φίλους ή τους συναδέλφους σας στη δουλειά; Θέλετε να έχετε πάντα ένα κομμάτι πεντανόστιμη παραδοσιακή πίτα στο σπίτι για πρωινό ή κολατσιό; Για κάθε σας κοινωνική εκδήλωση και επιθυμία, ο Γεωργιάδης σας ψήνει και σας φέρνει γλυκές και αλμυρές πίτες.

Τις δοκιμάσαμε και τις αγαπήσαμε όλες, τόσο τις πιο παραδοσιακές με τυρί, σπανάκι, πράσο ή και ανάμεικτες, όσο και τις πιο... μοντέρνες και λαχταριστές όπως κοτόπιτα, κιμαδόπιτα ή με ζαμπόν και κασέρι αλλά και νηστίσιμες με μανιτάρι, κρεμμύδι, κρέμα και πατάτα.

Όλες παρασκευάζονται στο εργαστήριο που βρίσκεται στο 7ο χλμ. Βέροιας - Νάουσας, ενώ θα τις βρούμε στο πρατήριο που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Γουδή 40 στη Βέροια.




Θέλετε να ψήσετε την αγαπημένη σας γεύση στο φούρνο σας, να μυρίσει και το σπίτι;;; Στο κατάστημα «Αφοί Γεωργιάδη» θα βρείτε ζύμη για χωριάτικες πίτες και μικρασιάτικο φύλλο, που ανοίγει με ιδιαίτερη μαεστρία η οικογένεια Γεωργιάδη από το 1937. Βάλτε τη γέμιση που επιθυμείτε και ψήστε την πιο πετυχημένη πίτα που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας. Έτοιμες ψημένες, ωμές ή και φύλλο για πίτα, επιλέξτε ότι σας ταιριάζει, πάντα με την ποιότητα και την παράδοση που προσφέρει η οικογένεια «Γεωργιάδη».

Ο «Αφοί Γεωργιάδη» είναι κοντά σας και με φύλλο μπακλαβά - κανταίφι - σφολιάτα - σφολιατάκια - φύλλο χωριάτικο για πίτες - χωριάτικη ζύμη για πίτες - ατομικές πίτες -μπουκίτσες, πίτσες, σφολιατάκια και χωριάτικη ζύμη για πίτες ολικής αλέσεωςκαθώς και όλες τις χωριάτικες πίτες, κατεψυγμένες και ψημένες.




Όλα τα προϊόντα και στην πόρτα σας!
Η επιχείρηση «Αφοι Γεωργιάδη» σας ενημερώνει πως είναι κοντά σας και με δωρεάν υπηρεσία διανομής στο χώρο σας. Όλα τα προϊόντα του καταστήματος «Αφοι Γεωργιάδη» θα έρχονται στο σπίτι σας, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Οι γεύσεις μας:

α) Τυρί, Σπανάκι - Τυρί, Πράσο - Τυρί, Κότα, Κιμά, Ζαμπόν - Κασέρι, Κρέμα
Νηστίσιμες: Σπανάκι, Πράσο, Μανιτάρι, Κρεμμύδι, Πατάτα - Ελιά, Κολοκύθι



2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία πίτα και εξυπηρετική η υπάλληλος στο κατάστημα.
    Παρήγγειλα μια ψημένη πρασότυρόπιτα από το κατάστημα και μεχρι το μεσημέρι ήταν έτοιμη να την παραλάβω.
    Ωραίο τραγανό φύλλο με ιδανικό χρώμα χάρη στο σωστό ψήσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν σπιτική η πίτα κι ούτε βγάζει λάδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ