Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καρναβάλι στη Βέροια: Και τώρα η μπάλα στα πόδια του Σαμανίδη

Λέτε να δούμε παρέλαση αρμάτων στην Μητροπόλεως;
Κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου ο Κώστας Βοργιαζίδης ανέφερε μεταξύ άλλων, πως ο Δήμος Βέροιας θα προσπαθήσει να διοργανώσει ακόμα περισσότερες αποκριάτικες εκδηλώσεις το 2025. Για τον λόγο αυτό, ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος ο Κώστας Σαμανίδης. 

Ο Πρόεδρος των καταστηματαρχών θα κληθεί να υλοποιήσει εκδηλώσεις που θα φέρουν μια εορταστική ατμόσφαιρα στην πόλη μας και κυρίως να προσεκλύσει τουρισμό από άλλες πόλεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, στόχος του νέου δημοτικού συμβούλου είναι να προκαλέσει ένα ντόμινο εκδηλώσεων που θα ικανοποιήσει τους πολίτες και δεν αποκλείεται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια να δούμε και παρέλαση αρμάτων στην Μητροπόλεως. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κ. Σαμανίδης εκτός από εμπειρία (έχει διοργανώσει πετυχημένα events στον πεζόδρομο της Έλλης), διαθέτει όρεξη για σκληρή δουλειά και γνωριμίες με τον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Μακάρι να τα καταφέρει, ώστε η Βέροια να φύγει από τον δρόμο της αποκριάτικης μιζέριας και να ανθίσει οικονομικά. Ποιος δεν θα ήθελε χιλιάδες επισκέπτες να πλημμυρίζουν την πόλη μας;

9 σχόλια:

  1. Μακάρι να δούμε το παλιό καρναβάλι και τους Βεροιωτες να συμμετέχουν Ας μαζευτούμε ξανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεφτά λείπουν απο τον κόσμο και όχι εκδηλώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΣΙΚΑ ΜΥΑΛΟ ΛΕΙΠΕΙ. ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

      Διαγραφή
  3. Μέχρι του χρόνου, ας του δώσει ο δήμαρχος έναν ντενεκε κίτρινη μπογιά να φρεσκάρει τα όρια από τα τραπέζια στα καφέ στον πεζόδρομο.
    15κιλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μέσα στους δρόμους να βάλουν τραπέζια τα καφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε αφου θα τα αναλάβει ο Σαμανίδης τώρα ησυχάσαμε!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η παρέλαση αρμάτων μας έλειπε αμαρτωλοί!!!! Όλα τα υπόλοιπα λύθηκαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να μην γίνει ΠΟΤΕ καρναβάλι ξανά στη Βέροια. Ψάξτε λίγο γιατί σταμάτησε και τι έγινε εκείνη τη μέρα και τα ξαναλέμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ