Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Πασχαλινό τραπέζι περνάει και φέτος από το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης»


Μαρούλια, κρεμμυδάκια και άλλα ζαρζαβατικά, από τα κτήματά τους στο Κυδονοχώρι... στο πιάτο μας!

Ξεκινάτε τις προετοιμασίες για το πασχαλινό τραπέζι; Φτιάξτε τη λίστα σας και επισκεφθείτε το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης», στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 51, για τα ψώνια σας. Θα βρείτε ολόφρεσκα ζαρζαβατικά δικής τους παραγωγής μας, που τα καλλιεργούνε στο κτήμα τους στο Κυδονοχώρι με φροντίδα και μεράκι και προπάντων με μεγάλη προσοχή, δίνοντας έτσι πάντα τη φρεσκάδα τους και την ποιότητα τους στους πελάτες τους.


«Τα συλλέγουμε και τα φέρνουμε καθημερινά, ολόφρεσκα και περιποιημένα στο οπωροπαντοπωλείο μας και τα προσφέρουμε στις χαμηλότερες τιμές! Τα υπόλοιπα προϊόντα, μη παραγωγής μας, ελέγχονται σχολαστικά και αυστηρά πριν μπουν στο κατάστημά μας, για να είναι όλα διαλεχτά και προσεγμένα», μας λέει ο κ. Μανουσαρίδης, δείχνοντας με υπερηφάνεια τα μαρούλια από την σοδειά του.


Πέρα από εκλεκτή μαναβική θα βρείτε και άλλα τρόφιμα και προϊόντα, όπως ξηρούς καρπούς, μέλια, προϊόντα ψυγείου, ποτά, αναψυκτικά, ψιλικά και μεγάλη ποικιλία σε είδη μπακαλικής.

Το οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδη» προσφέρει και υπηρεσία διανομής κατ’ οίκον!

Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης»
Μάρκου Μπότσαρη 51, Βέροια
Τηλ. 2331400742








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ