Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«AQUA Beach Bar Kuzina» στη Γρίτσα Λιτοχώρου: Ένας VIP πολυχώρος δίπλα στο κύμα

Διοργάνωση γάμου & βάπτισης, με εξαιρετικό μενού από κορυφαίους Σεφ - Τηλ. 2352061430 - 6987076602

Αν ονειρεύεσαι έναν μαγευτικό πολυχώρο για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σου, αν θέλεις να κάνεις την πιο γλυκιά βάπτιση του παιδιού σου ή να επισκεφθείς ένα όμορφο εστιατόριο για φαγητό δίπλα ακριβώς στην θάλασσα, τότε η επιλογή του «AQUA Beach Bar Kuzina» στον Λιμένα Γρίτσας Λιτόχωρου είναι μονόδρομος.

Κι αν τα προηγούμενα χρόνια, η επιθυμία για μια δεξίωση δίπλα στην θάλασσα, έπρεπε να γίνει σε κάποιο πολυσύχναστο νησί του Αιγαίου ή του Ιουνίου, πλέον, η επιλογή της Πιερίας θα μας εκπλήξει ευχάριστα!

Ένα VIP εστιατόριο, με άψογο σέρβις, πανέμορφο περιβάλλον, που μαγειρεύουν οι κορυφαίοι Σεφ της Μακεδονίας μας περιμένει να το εξερευνήσουμε... Εμπιστευτείτε την εμπειρία και τις φρέσκες ιδέες μας για μια ημέρα αξέχαστη και μοναδική, όπως την είχατε φανταστεί!


Μια Ψαροταβέρνα με εκλεκτούς μεζέδες, γιατί η θάλασσα έχει τα δικά της γευστικά μυστικά που αποκαλύπτονται μόνο στο «AQUA Beach Bar Kuzina». Λατρεύεις τα Σαββατοκύριακα δίπλα στην θάλασσα με καλό φαγητό και τσιπουράκι; Έλα στον παράδεισο του ποιοτικού φαγητού που είναι σίγουρο πως θα αγαπήσεις. Ανοιχτά όλο τον χρόνο, κάθε μέρα!

Δείτε φωτογραφίες από το «AQUA Beach Bar Kuzina»:







Πάρτε μια γεύση από την εξαιρετική κουζίνα, που θεωρείται η κορυφαία της Κεντρικής Μακεδονίας:



















1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ