Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χατζάρας: «Φαίνεται ότι έχει ανάγκη από ρευστότητα ο Άρης»

Στο ενδιαφέρον και την επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Γιακούμπ Μπράμπετς και το πως θα επηρέαζε την αγωνιστική εικόνα του Άρη αναφέρθηκε ο Γιώργος Χατζάρας.

Μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο έμπειρος τεχνικός να υπογράμμισε την ανάγκη να μείνει στη Θεσσαλονίκη ο ποδοσφαιριστής, σημειώνοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μπροστά τους και τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στις οποίες ο Τσέχος είναι απαραίτητος.

Αρχικά για το αν θα αποτελεί απώλεια, υπογράμμισε: «Φυσικά και θα είναι απώλεια, είναι ο καλύτερος αμυντικός του και θα αποτελεί πρόβλημα, εκτός από το αν έχει κάνει προεργασία για να καλύψει το κενό του. Αν το είχαν καλλιεργήσει εδώ και καιρό, μπορεί να καλυφθεί το κενό του, αλλά το να τον δώσεις χωρίς προεργασία είναι λάθος, δεν το συζητάω καν».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όλα πωλούνται, αλλά για να πουλάει δείχνει ότι χρειάζεται ρευστότητα. Τη δεδομένη στιγμή και με το ότι έχει μπροστά το ευρωπαϊκό παιχνίδι, δεν θα είναι καλό για την ομάδα το να πωληθεί ο ποδοσφαιριστής».

Πηγή

9 σχόλια:

  1. Τοσο χαλια ομαδα ο αρης ,το big 4 ζητησε ολη την 18αδα του και την μιση Κ19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ και δύο μέρες έχει ανακοινωθεί από τον Άρη η απόρριψη της πρότασης του Παναθηναϊκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Γιώργο, ό,τι να΄ναι... 13 μεταγραφές έκλεισε ως τώρα ο Άρης εκ των οποίων κάποιοι είναι πάρα πολύ αξιόλογοι παίκτες. Ποιο πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν βάζεις εσυ τα φράγκα στον Άρη οποίος πληρώνει μιλά οποίος δεν πληρώνει μούγκα τζάμπα μαγκιές άλλου Χατζάρα μας ζάλισες Μιχάλη βάλτων υποψ Σύμβουλο σε έχει υποχρέωση να δούμε πόσους σταυρούς θα πάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Ζαφείρης δεν έβαλε φράγκο στη Βέροια αλλά μας ζάλιζε και στο τέλος την έριξε.

      Διαγραφή
  5. Χατζάρα έμαθες να σέβεσαι τους συμπολίτες σου όταν οδηγάς στην Βέροια ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτος με το πρασινο φορτηγακι ειναι φωτεινο παραδειγμα οδηγησης…

      Διαγραφή
  6. Συμφωνώ με τον κύριο στο 10:22 μμ χατζάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και αν τον βρεις για Βεργινα σωθηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ