Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Mε εμφάνιση που κόβει την ανάσα, η Μπέλλα στο Coachella Music Festival

Ακόμα παραμιλάνε τα Αμερικανάκια με την sexy Βεροιώτισσα 
Ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών στον κόσμο επισκέφθηκε η Ιωάννα Μπέλλα. Το μοντέλο από τη Βέροια, που το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στις Η.Π.Α., ήταν καλεσμένη στο Coachella Valley Music and Arts Festival), το οποίο αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ της Αμερικής αλλά και παγκοσμίως με ετήσια διεξαγωγή, καθώς βασικό του προτέρημα αποτελεί το γεγονός πως προτιμάται και "διαφημίζεται" από πολύ γνωστά άτομα του διαδικτύου, έχοντας ως αποτέλεσμα την δημιουργία αυτού του φεστιβάλ ως "κάτι που σίγουρα πρέπει να επισκεφτείς τουλάχιστον μια φορά". 

Κατά την παρουσία της στο Φεστιβάλ, η Ιωάννα Μπέλλα είχε την ευκαιρία να συναντήσει καλλιτέχνες, γλύπτες, τραγουδιστές και παραγωγούς ταινιών. Παράλληλα, ντυμένη με εκκεντρικό τρόπο, είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην παράδοση που έχει θεωρηθεί η διαδικασία δημιουργίας διάφορων ενδυμάτων που αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα του καθενός, καθώς αποτελεί βασικό λόγο για τον οποίο χιλιάδες άτομα επισκέπτονται το συγκεκριμένο φεστιβάλ κάθε χρόνο.

7 σχόλια:

  1. χαχαχαχα.....γελάσαμε και σήμερα...... καμένο χαρτί εδώ και πολύ καιρό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εεε μια τρομαρα την παιρνεις ειναι αληθεια αν δεις το πριν κ το μετα…
    Πως αποφασίζουν κ κανουν τετοιες παρεμβάσεις στο σωμα τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ατοφια φυσική ομορφιά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ βεροιώτη γιατί δεν γράφεις ότι όλη αυτή η «ομορφιά» είναι φυσική; Ο κόσμος καίγεται κ η μπελλα λούζεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενδιαφέρον το άρθρο, αλλά η Μπέλλα που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ