Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιβλητική εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό για τον Φίλιππο


Νίκησε την Γέφυρα με 74-55
Με μια εξαιρετική εμφάνιση στην 3η αγωνιστική των ημιτελικών των play-off, ο Φίλιππος Βέροιας το έκανε να μοιάζει εύκολο και νικώντας τον ΜΓΣ Γέφυρας με 74-55 έκανε το 2-1 στη σειρά και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς ανόδου της National League 1, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΧΑΝΘ.


Ο αγώνας στο κατάμεστο ΔΑΚ «Βικέλας» ξεκίνησε έχοντας χαρακτήρα ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να έχουν επιθετικές διαθέσεις και να ευστοχούν στην επίθεση. Από την αρχή, όμως, ο Φίλιππος ήταν αυτός που είχε το προβάδισμα και σε καμία φάση του αγώνα δεν το έχασε. Το 19-17 του πρώτου δεκαλέπτου, διευρύνθηκε στη συνέχεια με την ομάδα μας να σκοράρει σταθερά και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το σκορ στο +5 υπέρ της και τον πίνακα να δείχνει 38-33.


Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε σαν να είχε γυρίσει μόνο μία ομάδα στο παρκέ. Ο Φίλιππος κυριάρχησε επί της Γέφυρας, ειδικά αμυντικά, και κρατώντας τον αντίπαλό του μόλις στους 6 πόντους πήρε το πρώτο του διψήφιο προβάδισμα, το οποίο έφτασε το +18 με το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου να είναι στο 57-39.


Η ομάδα μας συνέχισε δυναμικά και ξεπέρασε τους 20 πόντους, αλλά κάπου εκεί φάνηκε να κρίνεται το ματς, με τους φιλοξενούμενους να ξεμένουν από δυνάμεις και τον Ευθύμη Κοθρά να διαχειρίζεται τις δικές του. Τελικό σκορ 74-55 υπέρ του Φιλίππου Βέροιας, ο οποίος πήρε την πρόκριση με 2-1 νίκες σε μια σειρά που αξίζει να τονίσουμε ότι αγωνιζόμασταν χωρίς τον βασικό μας center Γιάννη Κοτσάνο.

Επόμενη πρόκληση η ΧΑΝΘ στους τελικούς που θα κριθούν στις τρεις νίκες και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει το πλεονέκτημα.


Πέρα από τη νίκη, από τη σημερινή ημέρα κρατάμε την εντυπωσιακή στήριξη του κόσμου παρά τη δύσκολη ημέρα και ώρα και τα αγωνιστικά λεπτά που δόθηκαν στα νεότερα στελέχη της ομάδας!

Φίλιππος Βέροιας-ΜΓΣ Γέφυρας 74-55
Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Κατωτικίδης-Τοπαλίδης
Δεκάλεπτα: 19-17, 38-33, 57-39, 74-55

Φίλιππος Βέροιας (Κοθράς): Ελευθεριάδης 20 (1), Αποστολίδης Α. 3, Ξενιτίδης 10 (2), Κάτζος 6 (2), Φλιάτης 10 (2), Καραγεωργίου 9 (1), Μπένας 2, Μελαδιανός 11 (1), Αμανατίδης, Αποστολίδης Ε., Λάζαρης 3 (1).

ΜΓΣ Γέφυρας (Δαδάλας): Χρυσόπουλος 10, Καλαϊτζίδης 3 (1), Φόρογλου 6, Σιώπης 3 (1), Βακουφτσής 8 (1), Μαλανδρής 6, Κελεσίδης 15 (2), Παππάς 4, Τσιροπούλης, Στράτος, Λαμπρόπουλος.













6 σχόλια:

  1. Ούτε το ονομα ρους ομάδας τους δεν ξέρουν πως γράφεται...Βλέπε πρώτη φωτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε ανορθόγραφα παιδάκια το έγραψαν με σπρέι, εσύ που κρίνεις "το όνομα ρους ομάδας" ούτε αυτό που θες να πεις δεν ξέρεις πως γράφεται. Από έναν όμοιο σου κακοπροαίρετο.

      Διαγραφή
    2. Μάθε να γράφεις κάναμε ένα λάθος ξέραμε πως γράφετε

      Διαγραφή
    3. Ότι εσύ ξες να γράφεις..

      Διαγραφή
    4. ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΠΟΝΑΣ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ