Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βόμβα»! Κλείνει η Βαρβαρέσος Α.Ε. - Στο δρόμο 130 οικογένειες

Έκανε πίσω ο μεγάλος επενδυτής - Ζήτησαν από το προσωπικό να υπογράψει για την απόλυσή του


«Κεραυνός εν αιθρία» έχει πέσει στην οικονομική ζωή της Νάουσας, μετά την είδηση «σοκ» πως κλείνει η εταιρεία ενδυμάτων και υφασμάτων Βαρβαρέσος Α.Ε. Μια πολύ αρνητική εξέλιξη που φέρνει αναταραχή στην Ηρωική πόλη, καθώς πάνω από 130 οικογένειες θα μείνουν στο δρόμο!

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας 29 Απριλίου, οι εργοδότες ανακοίνωσαν στο προσωπικό, πως ο επενδυτής που θα έπαιρνε την βιομηχανία, αποφάσισε τελικά να αποσύρει το ενδιαφέρον του και ότι χρειάζεται να βάλουν την υπογραφή τους, προκειμένου να πάρουν την απόλυσή τους και να οδηγηθούν στο Ταμείο Ανεργίας!

Πρόκειται για την τελευταία μεγάλη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας που εδρεύει στην Ημαθία και το «λουκέτο» της, θα οδηγήσει σε οικονομικό μαρασμό την ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αύριο Τρίτη 30 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας.

30 σχόλια:

  1. Αυτά φερνει το απεργιακό φαινόμενο στην ελλάδα. Αμήν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σπάστο σε ταληρα γιατί ούτε εσύ πρέπει να ξέρεις τι έγραψες. Να τις καταργήσουμε σφε Γεωργιάδη

      Διαγραφή
  2. Με το ευρώ καλύτερα ...
    Δε θα μείνει τίποτα όρθιο.
    Γέμισε η Ελλάδα νεκροταφεία επιχειρήσεων και μεις καθόμαστε και κοιτάμε απαθείς.
    Ίσως να μη μας αξίζει και τίποτα καλύτερο.Κάποιοι βολεύονται ακόμη ,με τα επιδόματα και με τις όποιες συντάξεις ,αλλά με τα παιδιά μας τι θα γίνει ;
    Σωτηρία δεν υπάρχει.Η χώρα πεθαίνει ,τα νέα παιδιά φεύγουν σωρηδόν στο εξωτερικό και μεις εδώ ,συνεχίζουμε να βγάζουμε ο ένας το μάτι του άλλου ,μέχρι να εξοντωθούμε ολοκληρωτικά.
    Κουράγιο ,λίγο ακόμα μένει και θα το καταφέρουμε κι αυτό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανάπτυξη στα χαρτιά και για λίγους,για τους πολλούς ακόμα δυσκολότερες εποχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπάμαι για τους εργαζόμενους, αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα των κομμουνιστών στην Νάουσα, με απεργίες, καταλήψεις κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με γνωστό ήρωα του Θεάτρου Σκιών έχεις καμιά σχέση;
      Βεροιώτη να περάσει το σχόλιο- απάντηση. Κομψά το λέω.

      Διαγραφή
    2. κουκουρούκου είσαι 😂🖐️

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς το ΚΚΕ κατέστρεψε πολλές βιομηχανίες.

      Διαγραφή
    4. Κάποιος σχετικός θα έλεγε ότι είναι τα αποτελέσματα του καπιταλιστικού τρόπου ανάπτυξης. Αλλά όχι εσύ

      Διαγραφή
  5. Η ανάπτυξη του 41% εεεφτασεεε!! βζιιιιιιιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλός ο συνδικαλισμός, αλλά εκεί στη Νάουσσα αν δεν αλλάξουν μυαλά στο εργατικό κέντρο και αν δεν αντιληφθούν ότι δεν ζούμε στην δεκαετία του 80 το κακό θα συνεχιστεί... Δυστυχώς είναι η αιτία πού φύγανε η κλείσανε οι περισσότερες επιχειρήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άραγε γνωρίζουν όλοι αυτοί ότι ο Elon musk της Tesla είναι από τους χειρότερους εργοδότες?άλλοι το λένε, όχι εγώ,
      Αλλά έχω μια ερώτηση..έχει πρόβλημα ο εργοδότης τέτοιου επιπέδου αν θα δώσει 5%Αύξηση στον μισθό του προσωπικού? Λέτε φταίει ο συνδικαλισμός για το χαλί μας.εχετε δίκιο διότι δεν υπάρχει, πόλη απλά,, αλλά βλέπω κάτι άλλο, αν εσείς είσαστε υπουργοί δεν βλέπω να νοιάζεστε για καμία οικογένεια...να πάτε να μαιταλαβεται!

      Διαγραφή
  7. Να μάθετε να ψηφίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

      Διαγραφή
  8. 4 στα 4 οι βουλευτές ΝΔ στο νομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βάρα τους Κυριακο!
    Αλύπητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είδηση για Μεγάλη Εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εργαζόμενοι;Γιατί να σκάνε άραγε ; Στον ΟΑΕΔ και επίδομα Γιαυτο και δεν υπάρχουν επενδυτές Γιατί να σκάσει ο επενδυτής ; Να ψάχνει εργαζόμενους; Να εκβιάζεται καθημερινά ότι θα του φύγουν και δεν θα μπορεί βε δουλέψει γιατί δεν θα βρίσκει προσωπικό Αν δεν σοβαρευτούμε με το θέμα αυτό θα κλείσουν πολλές επιχειρήσεις γιατί Εργοδότης που εκβιάζεται καθημερινά δεν μπορεί να είναι επιχεισηματιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν πειραζει, θα ανοιξουν τα αναλογα καφε για τους άνεργους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι αλλά το 2025 θα έχουμε και το καρναβάλι στη Βέροια! Έρχεται η ανάπτυξη με γοργούς ρυθμούς. Υπομονή φιλελεύθεροι σύντροφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Oλες οι απόψεις είναι κουκουρουκου η αλήθεια είναι ότι η εργοδοσία μας έλεγε ψέματα για πολλά σχετικά με τις εξελίξεις ένας πρώην εργαζομενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πόσοι βουλευτές της ΝΔ εκλέγονται στην Ημαθια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εργάζομαι πολλά χρόνια στο εξωτερικό σε φάμπρικα, έχουμε και εμείς τα προβλήματα μάς. Την λέξη απεργία ακουστά την έχουμε μόνο. Η απεργία δεν λύνει προβλήματα, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι κανένα, ας πούμε το 16ωρο τον 19ο αιώνα δεν ήταν πρόβλημα. Γιατί η κινητοποίηση των εργατών του Σικάγο έφερε στο προσκήνιο το 8ωρο. Καλή διπλό βάρδια και μετά μας ξαναλες

      Διαγραφή
  17. ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ; ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΤΩΡΑ .
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ! ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τώρα θα τους ταίσει ο Περισσός. Αυτοί ήταν πάντα οι πρωτεργάτες της ανεργίας που προκύπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ότι οι αστοί επενδύουν όπου και για όσο υπάρχει μέγιστο κέρδος; Ρε αυτός ο Περισσός, πώς πείθει έτσι τους επιχειρηματίες να πεινασουν;

      Διαγραφή
  19. Αν όσοι καίτε φαιά ουσία στο πληκτρολόγιο να πείσετε με επιχειρήματα ενάντια στο εργατικό κίνημα, την διαθέτετε στο να καταλάβατε το σκοπό της καπιταλιστικής παραγωγής και επενδύσεων, σίγουρα δε θα υπήρχε τέτοιο νέο. Είστε μέρος του προβλήματος και κουνάτε το δάχτυλο σε άλλους, καλά θα πάει και για εσάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ