Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θρήνος στην Ημαθία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Άκης Τσιρίκας

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε νωρίς το πρωί στην Αλεξάνδρεια και σε ολόκληρη την Ημαθία η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία Άκη Τσιρίκα. Ο 35χρονος επιχειρηματίας ήταν ιδιοκτήτης του cafe bar Traffic στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας.


Ήταν 1:50 τα ξημερώματα της Πέμπτης 25 Απριλίου 2024, όταν, ο επιχειρηματίας επιστρέφοντας από την Αλεξάνδρεια στο σπίτι του στο Νησί, λίγο πριν την είσοδο του χωριού, στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Νησίου - Κρύας Βρύσης, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Αμέσως στο συμβάν έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 1 όχημα και 3 Πυροσβέστες οι οποίοι απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του τον 35χρονο και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.




Η είδηση του θανάτου του Άκη βύθισε στο πένθος ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ