Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άλλη μια νίκη για τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας - Ένα βήμα πριν την Α2

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Σε ρυθμούς ρελαντί, μπροστά σε πολλούς φίλους τους τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας κατέκτησαν ακόμη μία νίκη αυτή τη φορά επί του ΑΠ Καστοριάς με 3-0 σετ. Και τα τρία σετ ήταν ενδιαφέροντα και γεμάτα, γιατί οι φιλοξενούμενες διεκδίκησαν το καλύτερο μέχρι το τελευταίο σετ. Όμως ένα επίπεδο επάνω, τα κορίτσια της Βέροιας είπαν τον τελευταίο λόγο. Τα σετ (25-19,25-22, και 25-23)...
Από την ομάδα της Βέροιας διακρίθηκαν οι Μοσχά Παναγιώτα, Κυριακίδου Παναγιώτα, Ντακοπούλου Χρυσούλα και Κρομμύδα Κατερίνα.

Στο άλλο παιχνίδι των τελικών, η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών στα Γιαννιτσά επικράτησε επί του Αρχέλαου Κατερίνης με 3-2 σετ.


Με τα σημερινά αποτελέσματα, εάν την ερχόμενη Κυριακή τα κορίτσια της Βέροιας κερδίσουν με καθαρό σκορ, στέφονται πρωταθλήτριες και ανεβαίνουν στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση του Ποσειδώνα Βέροιας απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της Βέροιας, την ερχόμενη Κυριακή 5 Απριλίου και ώρα 16:00 να προσέλθουν στα ΔΑΚ Μακροχωρίου να παρακολουθήσουν - δωρεάν - τον κρίσιμο αγώνα και με τη νίκη να πανηγυρίσουν με όλη την ομάδα την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Σύνθεση : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Μοσχά Παναγιώτα, Τσιάμη Φρειδερίκη, Βασιλειάδου Αναστασία, Τσιόγκα Ανδρομάχη, Κυριακίδου Γιώτα, Ντακοπούλου Χρυσούλα(αρχική εξάδα),Γρηγοριάδου Αρχοντή(libero), Τσιούχα Χρυσάνθη, Τσίπα Ελισάβετ, Κυριαζάκη Λίλα, Ντακοπούλου Χρυσούλα, Παπαγιάννη Αλεξάνδρα, Κρομμύδα Κατερίνα.



Βαθμολογία final four – 4αγώνες – 29.03.2015
Θέση
Σύλλογος
Βαθμοί 
1
ΑΣΠΟΣΕΙΔΩΝΒΕΡΟΙΑΣ
11
2
ΑΡΧΕΛΑΟΣΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
7
3
ΜΕΓΑΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
5
4
 ΑΠΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
1

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ