Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι δηλώσεις του "Ζοζέ Μουρίνιου" της Βέροιας!!!


Μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Καλλονή, ο «πρωτομάστορας» της φετινής εξαιρετικής πορείας της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, τόνισε τα εξής:
«Η σημερινή νίκη που πετύχαμε ήρθε σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που η μέχρι τώρα βαθμολογική της θέση την αδικεί. Κλείσαμε σωστά όλους τους χώρους και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε.
Θέλαμε να φύγουμε αήττητοι από αυτό το παιχνίδι και είναι σημαντικό που όχι μόνο δεν χάσαμε αλλά πήραμε και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Κοιτάμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Η ομάδα μας δείχνει αγωνιστικά ότι έχει τη δυναμική να πετύχει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Το καλό ποδόσφαιρο δεν έχει ταβάνι, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Θέλουμε να βάλουμε λίγη ακόμη ποιότητα στην ομάδα. Αντίπαλός μας είναι ο εαυτός μας. Δεν πρέπει να κοιτάμε τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά να βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο.
Εύχομαι υγεία και δουλειά σε όλο τον κόσμο για το 2012".

Σχόλιο του Βεροιώτη:Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά την http://www.kerkidasport.gr/ για τις πολύτιμες πληροφορίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ