Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλό ταξίδι Δάφνη...

Ήταν μόλις 23 χρονών...
Θλίψη στην Αλεξάνδρεια, αλλά και σε ολόκληρη την Ημαθία έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός νέου κοριτσιού. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου, η Δάφνη Κουρκούτα έχασε την μάχη με την ζωή, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. 

Ο χαμός της έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την περιοχή, με τους φίλους της να την αποχαιρετούν με λόγια καρδιάς μέσα από τα social media. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. 

7 σχόλια:

  1. Θερμά Συλλυπητήρια 🙏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγγελος στην γη Άγγελος και στον ουρανό καλό ταξίδι ψυχή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμά Συλλυπητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά είναι τα δυσάρεστα.
    Τι μπορούμε να πούμε εμείς στους γονείς και στους συγγενείς αυτής της κούκλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι γίνεται με τους ξαφνικούς θανάτους νέων παιδιών; Ψάχνουν οι επιστήμονες τις αιτίες; Αναλύουν στατιστικά; Τέλος πάντων καλό Παράδεισο να έχει το κοριτσάκι. Κρίμα, πολύ κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Κρίμα σε αυτό το όμορφο κορίτσι που έφυγε τόσο νωρίς το διάλεξε η μοίρα ήταν άγγελος ζωγραφισμένη ήταν τόσο χαρούμενο κορίτσι κρίμα και στους γονείς της , κρίμα και συλλυπητήρια στη οικογένεια της

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ