Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μετά τους Ινδούς, έρχονται στα χωράφια της Βέροιας Βιετζαμένοι εργάτες γης

Τι δήλωσε ο Χρήστος Γιαννακάκης στην ΕΡΤ3
Όλο και περισσότεροι αλλοδαποί εργάτες έρχονται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Βέροια για να ασχοληθούν με την γη. Για το θέμα αυτό μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρος» ο Χρήστος Γιαννακάκης. 

Ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών αναφέρθηκε στο ζήτημα, λέγοντας πως γίνονται προσπάθειες να έρθουν εργάτες γης, όχι μόνο από την Ινδία, αλλά και από άλλες χώρες του εξωτερικού. Μάλιστα, σημείωσε πως οι ανάγκες είναι μεγάλες και χρειάζονται πάνω από 60.000 εργατικά χέρια. 

Παράλληλα, τόνισε, πως υπάρχει συντονισμός, προκειμένου αυτοί οι άνθρωποι να μένουν από 9 έως 21 μήνες. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών σε μια περιοχή, υπάρχει πρόβλεψη να μεταφέρονται σ' άλλο νομό που έχει επίσης ανάγκη από εργάτες.

Δείτε το video:

14 σχόλια:

  1. Οσο δεν γινεται ενημερωση στον Αγροτικο κοσμο μεσω των επισημων οργανων, οτι αυτο θα ειναι το μικτο ημερομισθιο αγροτικων εργασιων χωρις αποκλισεις, τοσο θα ανοιγει η ορεξη των εργατων γης για αυξησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το είπαμε πολλές φορές , από άνεργους επιδοτούμενους και μη..... , 81.000 συνταξιούχοι δουλεύουν σε βάρος των ανέργων παιδιών τους, κάντε έρευνα και θα δείτε ποιοι είναι , δεν θέλουν να δουλέψουν στα χωράφια ....αλλά σε γραφεία κλπ...., τα συμπεράσματα δικά σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πειστε τους να εργαστουν. Μονο με πειθαρχεια γινεται. Μετα θα αρχισουν τα δανεικα απο δω κι απο κει αγυριστα και ωρες σε νετ καφε και νυχτερινα κεντρα.

      Διαγραφή
  3. Ρομπότ πότε θα φέρετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Εσκιμώοι δεν δέχτηκαν να έρθουν???? Κρίμα του χρόνου πάλι......😎😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεχίστε έτσι.Και γεμίστε τη χώρα αλλοδαπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας δουλέψουν όλοι η τεμπέληδες που έμαθαν όλο με επιδόματα, και μια και φέραμε τόσους ξένους είδαμε την Προκόπη τους, ας φέρουν και άλλους, και του χρόνου θα είναι και αυτή επιδοτούμενη και δεν θα θέλουν χωράφια, . Ας κόψει τους χρονιους ανέργους τα επιδόματα να σου πω εγώ πως θα έχουν χέρια για τα χωράφια. Γεμίσαμε από τεμπέληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά 99% όσοι λένε αυτά για ανέργους και επιδόματα είναι είτε φοροκλέφτες επιχειρηματίες που ποτέ δεν κόβουν αποδείξεις, είτε δημόσιοι υπάλληλοι που διορίστηκαν επειδή ήταν κομματόσκυλα. Δηλαδή αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα...

      Διαγραφή
    2. Ανωνυμε 5:14 σε αυτο εχεις δικιο. Στα καλοκαιρινα κλαμπ νυχτερινα κεντρα, και νετ καφε θα τους δεις. Οσα ατομα ειναι ηλικιας απο 23 μεχρι 40 που δεν εχουν εργαστει ποτε στην ζωη τους, εκεινους να πεις τεμπεληδες. Εγω βρηκα σε φιλους δουλεια στο εργοστασιο που εργαζομαι και σε συγκομιδη κερασιων. Την κοπανησαν μετα απο 3 εβδομαδες εργασιας λογω κουρασης. Δικη τους η επιλογη που εφυγαν. Εγω ομως προσφερθηκα να τους βρω εργασια. Τα 880 ευρωπουλακια στα χωριαφια τα πηρανε για 21 μερες εργασιας. Το καλοκαιρι αν αλλαξουν γνωμη και θελουν να εργαστουν αλλου θα τους στειλω στο εργοστασιο να δω ποσο θα αντεξουν.

      Διαγραφή
  7. Αντικατάσταση πληθυσμού, ΑπαΑναπτυξη, Great reset, Khazarian mafia.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραία,
    Θα παντρευτώ βιετναμεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το καλό. Μετά να πάτε και στο Βιετναμ για το μάζεμα του ρυζιού.

      Διαγραφή
    2. Πρόσεχε το έχει οριζόντια και καπνίζει πολύ πίπα !

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ