Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Λαμία έδωσε το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ

Γράφει ο «Κατάσκοπος»
Φτάσαμε μια στροφή πριν την ολοκλήρωση της Super League και ο ΠΑΟΚ είναι μια «ανάσα» από την κατάκτηση του πιο μάγκικου και παντελoνάτου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Κατά την γνώμη μου το αξίζει! Η ομάδα του Λουτσέσκου έκανε το «3 στα 3» μέσα στην Τούμπα, την ώρα που ο Αλμέιδα έκανε το «3 στα 3» μακριά από την Φιλαδέλφεια. 

Κοινώς, αντίο ζωή το έργο για την ΑΕΚ που πλήρωσε ακριβά την εμφάνισή της μέσα στην Τούμπα. Είναι δυνατόν ρε Αλμέιδα να κερδίζεις μέχρι το 81' με 1-2, να θέλεις ακόμα και την ισοπαλία για να σηκώσεις την κούπα και εσύ μου χάνεις τελικά με 3-2; Ήσουν η πιο ξεκούραστη ομάδα του πρωταθλήματος, έφυγες από την Ευρώπη και από τον θεσμό του κυπέλλου από τον Ιανουάριο και τελικά όλο αυτό σου γύρισε μπούμερανγκ. Δεν είχες αγωνιστικό ρυθμό. Είχες 17 μέρες ξεκούραση πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Θρύλος έπαιξε σε μια εβδομάδα δύο ματς με την Άστον Βίλλα και ένα με τον ΠΑΟΚ και ήταν πιο φρέσκος από εσένα. Αλμέιδα έκανες εγκλήματα! 

Για 'μένα, το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ το έδωσε η Λαμία και τι θέλω να πω μ' αυτό; Μετά την κάκιστη εμφάνιση και την απώλεια των δύο υπερπολύτιμων βαθμών, όλοι είχαν ξεγράψει τον Δικέφαλο. Αυτό συσπείρωσε την ομάδα και την έκανε να «μασάει σίδερα». Δεν μπορούσαν να το δεχτούν αυτό οι εγωιστές παίκτες του ΠΑΟΚ. Δεν ήθελαν με τίποτα να φύγουν με σκυμένο το κεφάλι. Αν νικούσαν στη Λαμία, δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν με το «μαχαίρι στα δόντια» με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος πως θα έμπαιναν πιο χαλαρά. Γιατί φέτος ο ΠΑΟΚ μας έχει αποδείξει πως όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, βγάζει αντίδραση. 

Για το ματς με τον Άρη τι να πω; Θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα το πάρει, αλλά θα πρέπει να ματώσει την φανέλα του. Σκέψου μόνο πως 20.000 Αρειανοί θα είναι στις εξέδρες και θα ζητούν επίμονα από τον Μάντζιο να κόψει το πρωτάθλημα από τον Συμπολίτη. Από την άλλη πλευρά όμως, ο τεχνικός του Άρη θα πρέπει να μην παρασυρθεί, γιατί σε μια εβδομάδα παίζεται όλο το μέλλον του οργανισμού. Σκέψου λέει να τα δώσει όλα, να νικήσει το ντέρμπι με 1-0, με γκολ του Μορόν και στο τέλος ο επιθετικός του Άρη να πάθει θλάση και να χάσει τον τελικό; Το φαντάζεσαι; Σε 10 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται ποιος έκοψε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Αλλά όλοι θα θυμούνται πως ο Άρης μετά από 54 χρόνια κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Πρέπει επιτέλους να σπάσει η κατάρα! Καρυπίδη έτσι και το πάρεις, οι Αρειανοί θα σου κάνουν άγαλμα στην Παπαναστασίου.

Αν πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και ο Άρης το κύπελλο βλέπω ο Μητσοτάκης να παίρνει στις ευρωεκλογές 50% στην Θεσσαλονίκη!

Προφητική ανάρτηση μετά το τέλος του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Παοκτσήδες και Αρειανοί έξω από τον Λευκό Πύργο:

 

20 σχόλια:

  1. Μόνο μ@λ@κίες γράφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί άσχετος που είσαι τελικά..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια Λαμία ρε κατάσκοπε; Δεν έχεις ιδέα τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιο άσχετος πεθαίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταμάτα να γράφεις σε παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδί δημοτικού ο κατάσκοπος.. ο Τζέιμς Μποντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα απ' το Χαριλάου πρώτα βλαξ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελατε στη χαριλαου,σας περιμενουμε παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μες; Στη συναγωγή κ φάπα στις υπηρέτριες

      Διαγραφή
  9. Εσείς οι οπαδοί του ΆΡΗ πες τε ότι θέλετε.
    Τελικά θα γίνει ότι πει ο Πρόεδρός σας.
    Και εκεί θα μιλήσουν τα αργύρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ομάδα κλειδί που δούλεψε υπέρ του ΠΑΟΚ, έμμεσα ή άμεσα ήταν ο Ολυμπιακός! Τέλεια και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατάσκοπε είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Ο Άρης έχει Ιστορία και φυσικά την έδρα. Άλλες Πρέσπες για να ξαναπάρει πρωτάθλημα ο πάοκ δεν υπάρχουν. Κύπελλο στο Βορρά μόνο με Άρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλη επιτυχία στον ΠΑΟΚ και στον ΑΡΗ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό που συμφωνήθηκε μεταξύ των προέδρων, δηλαδή να υπάρχει αγωνία και ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική τό πέτυχαν. Όπως το κάνουν και άλλες χώρες στην Ευρώπη. Και από την άλλη,ο Μητσοθάφτης κάνει αποπροσανατολισμό από τά μεγάλα κοινωνικά προβλήματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μακάρι να έρθουν και τα δύο κύπελλα Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής, ο Άρης κυπελλούχος, και μια φανταστική γιορτή στον λευκό Πύργο με τις δύο ιστορικές ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά να πάτε στα Σκόπια να το γλεντησετε...ααααα...και να βάλετε και βενζίνη!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ