Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Άροτρο»: Το παραδοσιακό all day cafe bar - γαστροταβερνείο στη Ραχιά!


Από το πρωί για καφέ, μέχρι το βράδυ για ποτό, κρασί και μπύρες και στο ενδιάμεσο για εκλεκτό φαγητό, ψητά, μεζέδες και τσίπουρα, το «Άροτρο» είναι ένας τέλειος λόγος να ανεβούμε στη Ραχιά! Θα λέγαμε μάλιστα πως το «Άροτρο» έβαλε την Ραχιά στον γαστρονομικό χάρτη της Βέροιας.


Ζουμερά, τέλεια ψημένα κρεατικά της ώρας στα κάρβουνα, μαγειρεμένα με νόστιμες σαλτσούλες, απολαυστικός γύρος, υπέροχες μακαρονάδες, σπιτικές φρεσκοκομμένες τηγανητές πατατούλες, φρέσκες σαλάτες, ορεκτικά που γαργαλούν ευχάριστα τον ουρανίσκο αλλά και ποικιλίες μεζέδων, σε μεγάλα πιάτα, για τα τσιπουράκια της παρέας!


Και για τους πιο... ψαγμένους κρεατοφάγους, στο «Άροτρο» θα βρούμε και μπριζόλες Τόμαχωκ Black Angus της Φάρμας Κουτσιώφτη, ενώ κάθε Κυριακή το «Άροτρο» 
βγάζει τις σούβλες στην αυλή του για κοκορέτσια, κοντοσούβλια και άλλα...

Ανοιχτό κάθε μέρα, μας περιμένει στον πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο του, που δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι και κυρίως για να ευχαριστήσει τον κάθε του πελάτη με την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την ποικιλία φαγητού και ποτού και φυσικά εκλεκτού καφέ και ροφημάτων.

Και για τους λάτρεις των αθλημάτων, το «Άροτρο» διαθέτει cosmote tv και nova/eon tv.




Άροτρο
Εκλεκτοπωλείο - Cafe - Wine & Beer Bar - Ουζερί - Ψησταριά
Πολυχώρος Εκδηλώσεων και Κοινωνικών Γεγονότων

Αγίου Αθανασίου 16, Ραχιά Βέροιας
(έναντι Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου Ράχης)
Τηλέφωνο: 23310 20122 / 698 371 7351


Ακολουθήστε μας στο instagram: arotro_rachia_official



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ