Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έφτασε στα Ριζώματα ο Μητσοτάκης - Mαζί με τον Πιερρακάκη, παρουσίασαν το νέο Ψηφιακό Σχολείο


Θερμή υποδοχή από τους κατοίκους στα Πιέρια Όρη

Το νέο Ψηφιακό Σχολείο παρουσιάζουν ο αρμόδιος υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερακάκης και η Υφυπουργός Ζέττα Μακρή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον οικισμό Ριζώματα του Νομού Ημαθίας.

Tον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβερνήσεως υποδέχθηκαν οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και οι Αντιδήμαρχοι Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Αλέκος Τσαχουρίδης και Ηλίας Τσιφλίδης.


Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι παρουσιάζουν τους βασικούς άξονες του Ψηφιακού Σχολείου, που αφορούν στον επανασχεδιασμό και την αναβάθμιση της πλατφόρμας MySchool, ενώ θα υπάρχει παράλληλη λειτουργία μίας νέας πλατφόρμας (eParents) που θα απευθύνεται σε γονείς και κηδεμόνες, αλλά και λειτουργία του Ψηφιακού Φροντιστηρίου.


Η πρώτη πιλοτική του φάση αφορά δύο μαθήματα του Γυμνασίου (Νέα Ελληνικά και Μαθηματικά). Από τον Σεπτέμβριο του 2024, το Ψηφιακό Φροντιστήριο θα εφαρμοσθεί τόσο στις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου όσο και σε όλη τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα είναι καθημερινό με απογευματινές ώρες διδασκαλίας. Στο Ψηφιακό Φροντιστήριο τα μαθήματα θα γίνονται είτε ζωντανά, είτε με βίντεο.


Η πλατφόρμα μετασχολικής διαδικτυακής υποστήριξης μαθητών θα περιλαμβάνει, επίσης, υλικό για την αυτοαξιολόγηση μαθητών αλλά και εξατομικευμένη υποστήριξη – οι μαθητές θα μπορούν να επικοινωνούν για να λύνουν τις απορίες τους με καθηγητές μέσω chat.

11 σχόλια:

  1. Γνωρίζουν οι γονείς ότι σχολεία με λιγότερο από 50 μαθητές θα κλείσουν? Γι'αυτό έρχεται το ψηφιακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά θα ήταν , μετά τα Ριζώματα , να περάσει από το μαγαζί του Απόστολου ....να του τα ψάλει και να του πει το "Μολών Λαβέ" κατάμουτρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντομάτες για το καλοσωρισμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μαζεψετε φετος ντοματες γραψτε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ντοματες και φασολακια επρεπε να τον πετανε οχι να του δινουν το χερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με την επίσκεψη τους χρύσωσε το χάπι, πριν τους κλείσει το Σχολείο, όπως στην 'Αμμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ύπαιθρος πρέπει να μείνει ζωντανή. Για να γίνει αυτό πρέπει να σωθούν κίνητρα στους νέους να μείνουν στα χωριά τους
    Με πυροτεχνήματα και λεζάντες, τίποτα δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε πρόβατα ο Κούλης θα φύγει κι εσείς θα μείνετε με τα προβλήματά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ