Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έσβησαν το πρόστιμο στο γιατρό που πήγαινε για εφημερία στο Νοσοκομείο Βέροιας

Ο παθολόγος έκανε ένσταση την Τρίτη, η οποία έγινε δεκτή από την Αστυνομία

Σβήστηκε το πρόστιμο για... άσκοπη μετακίνηση στον γιατρό του Νοσοκομείου Βέροιας (δείτε εδώ), το οποίο του είχε επιβληθεί την περασμένη Κυριακή (3/1/2021) στα διόδια των Μαλγάρων από την Αστυνομία. Μετά από παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου και τις άμεσες ενέργειες του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας κ. Διονύση Κούγκα, η συγκεκριμένη παράβαση ακυρώθηκε και πλέον δεν υφίσταται το πρόστιμο. 

Ο γιατρός του νοσοκομείου Βέροιας Παυλίδης Αθηνόδωρος την Κυριακή ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Βέροια όπου εργάζεται, για να κάνει την εφημερία του στο νοσοκομείο. 

Κατά τον έλεγχο στα διόδια των Μαλγάρων οι αστυνομικοί του επέβαλαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση, καθώς δεν είχε το σχετικό έντυπο μετακίνησης εργαζομένων, αλλά είχε την ταυτότητα μέλους του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας και τον σχετικό πίνακα εφημεριών του νοσοκομείου, όπως αποδεικνυόταν ότι κινούνταν για εργασία και όχι για... άσκοπος λόγους.

Την καταγγελία γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας. «Η επίδειξη της ιατρικής ταυτότητας και του προγράμματος εφημεριών του νοσοκομείου Βέροιας δεν ήταν αρκετά κατά τον έλεγχο από την τροχαία στα διόδια Μαλγάρων», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση. 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας καταδικάζει το συμβάν και κάνει λόγο για «υπερβολική αυστηρότητα» από πλευράς των Αρχών. Τον συγκεκριμένο γιατρό και άλλους 21 υγειονομικούς είχε ευχαριστήσει δημόσια μέσα στο Δεκέμβριο και ο διοικητής του νοσοκομείου Νάουσας για την προσφορά τους και την στήριξή τους στο ομώνυμο νοσοκομείο.

9 σχόλια:

  1. Ορθός ο αστυνομικός βεβαίωσε τη παράβαση από τη στιγμή που δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης όπως έχει ο κάθε εργαζόμενος. Ο νόμος σου δίνει τη δυνατότητα ένστασης για να αποδείξεις ότι δεν ήταν άσκοπη η μετακίνηση, όπου εκεί βέβαια κατέθεσε τα δικαιολογητικά που δεν είχε μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Ορθός» σημαίνει πρωκτός.
      Μάλλον «ορθώς» θα ήθελες να γράψεις.
      Γρήγορα πίσω να καταφέρεις να πάρεις το απολυτήριο του Δημοτικού,που έχεις και άποψη...του πρωκτού...

      Διαγραφή
    2. ΑΡΚΕΤΟΙ 'ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ' ΑΠΟ ΕΝΑ "ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ" ΑΤΥΧΗΜΑ-ΛΑΘΟΣ- ΑΣΤΟΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΟΥΣΊΑ.
      " Ορθός " , " Ο ορθός, -ή, το -ό " ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ. "ΤΟ ΟΡΘΟ" ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ... ΕΣΥ ΜΟΡΦΩΜΈΝΕ!

      Διαγραφή
    3. Φαντάζομαι οτι η επάρκεια του καθένα, δεν εξαρτάται απο την καλή γνώση της γραμματικής. Το λέω γιατί, ειδαμε πως μας κατάντησαν και οι μορφωμένοι με μάτσο τα μεταπτυχιακά. Αξία εχει τι κάνεις κάθε μέρα και οχι τι λες ή γράφεις καθε μέρα. Με τα ορθογραφικά, ηθελημένα ή απο άγνοια, πλάκα θα κάνουμε. Αλλά μέχρι εκει. Εδω τον άλλον τον πιάσανε σαράντα φορές να κλέβει και στην κάλπη δίπλα μου, εχει την ιδια βαρύτητα με μένα.

      Διαγραφή
  2. Ο αστυνομικός έμεινε στο τυπικό μέρος,στο οποίο είχε δίκιο,και παρέβλεψε το ουσιαστικό,στο οποίο είχε άδικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ε;;;
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΙΩΤΗ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ( ΕΓΡΑΦΑΝ - ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ) ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Xρονοα πολλα με υγεια σε ολους! Προφανως ελειπε η κριση απο τον ενστολο που βεβαιωσε την παραβαση! Γιατι δημιουργηθηκε θεμα με αρνητικο αντικτυπο για την αστυνομια! Η παραβαση σβηστηκε πραγμα που σημαινει οτι δεν το διαχειριστηκε σωστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκει στα διοδια των Μαλγαρων εχουν πολλους σεριφηδες,το ιδιο ειχαν κανει με την καρκινοπαθη κυριουλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ