http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση με τον Άδωνι Γεωργιάδη στο ΑΙΓΕΣ


Μεγάλη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, με καλεσμένο τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, διοργανώνει η ΔΗΜ.ΤΟ. Βέροιας και η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας. Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ με τους διοργανωτές να προσκαλούν τα μέλη και τους υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας σε μια βραδινή φιλική συνάντηση, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Υπουργό τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.


Η πρόσκληση αναφέρει:

Η ΔΗΜ.ΤΟ. Βέροιας και η ΟΝΝΕΔ σας προσκαλούν σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Υγείας και Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σας περιμένουμε για μια ανοιχτή συζήτηση πάνω στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και το κυβερνητικό έργο.

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

• Ημερομηνία: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2026
• Ώρα: 20:00 (8:00 μ.μ.)
• Τοποθεσία: Ξενοδοχείο Aiges Melathron, Βέροια

Η συμμετοχή σας είναι σημαντική για εμάς.



11 σχόλια:

  1. Λυπηθειτε μας ελεος ,,,...δεν θελουμε αλλη νοητικη εκπτροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε διάβασες την πρόσκληση;Δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία κανενός,και η δική σου βεβαίως.

      Διαγραφή
    2. Δεν σας θελουμε βαρεθηκαμε το ψεμμα σας βαρεθηκαμε την επικινδυνοτητα σας την κυνικοτητα και την κοινωνικη αναλγησια το μνμ θα το παρετε θελετε δεν θελετε εφοσον γινουν αντικειμενικες εκλογες

      Διαγραφή
  2. Μάθανε ότι στήν Ημαθία ο Σαμαρας έχει πολύ προτίμηση καί τρέχουνε.Τελειώσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οτι και να κάνετε η Ελληνική Λύση θα είναι ο εφιάλτης σας και ειδικά στην Μακεδονία και την Ημαθία ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με τα χαμένα έργα του Χιονοδρομικού, του Τελωνείου στην Κουλούρα και του Προαστιακού ούτε να πατήσει κανείς σας στην Ημαθία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και Α και ΟΥ και ΔΑΠ ΝΔΦΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στην παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή που κατάντησε να έχει πρόεδρό της έναν εκ γενετής αντιδεξιό,τρεις ακροδεξιούς του Καρατζαφέρη και δύο ακροκεντρώους του Σημίτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε χρειάζονται επισκέψεις στην Ημαθία, οι περισσότεροι θα ψηφίσουν δεξιά κι ας μην έχουν δεύτερο ζευγάρι παπούτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν αντιλήφθηκα ότι ακούει κ συζητάει …. Πότε ξεκίνησε αυτό ;;;
    Μετάλλαξη ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ