Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας: Ένα ακόμα «φλΕΡΤ» τα Θεοφάνια με την Ημαθία

Μετά το ραντεβού που δόθηκε στην Xριστουγεννιάτικη εκπομπή «φλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη, ένα ακόμα γλέντι γεμάτο κέφι από τη Νάουσα «υπόσχεται» να χαρίσει στους τηλεθεατές η ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης, στο εορταστικό επεισόδιο που θα προβληθεί τα Θεοφάνια, την Τετάρτη (6/1) στις 4:00 μ.μ. Για άλλη μία φορά, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας με τον Κώστα Καλδάρα και με τη φιλοξενία της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας και της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας «έρχονται κοντά σας, με ευχές και τραγούδια, από τον Αλέξη Παρχαρίδη, την Μαίρη Δούτση, την Δήμητρα Καραφούσια, τον Τρύφων Μπάιτση και μία παρέα αξιόλογων μουσικών, από τον όμορφο χώρο του Κτήματος Χρυσοχόου». Συντονιστείτε λοιπόν ανήμερα των Φώτων στην ΕΡΤ1 για ένα ακόμα «φλΕΡΤ» από την Ημαθία και τη Νάουσα.

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ