Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με φουσκωμένη κοιλίτσα η «πρώτη κυρία» της Περιφέρειάς μας!

ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ Ο «ΤΖΙΤΖΙ»
Γονείς σε λίγους μήνες θα γίνουν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η σύζυγός του Ελεάννα. Συγκεκριμένα, η κυρία Βλάχου περιμένει αγοράκι και όπως είναι λογικό, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι παρευρέθη μαζί στην παρέλαση για την εθνική μας επέτειο, στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, με την όμορφη Ελεάννα να διατηρείται σε άψογη σιλουέτα παρότι έχει μπει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Η σχέση του με την Ελεάνα και το παιδί που έρχεται
Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, η σύζυγός του Ελεάνα, για την οποία δηλώνει «καψούρης», είναι έγκυος 8 μηνών και περιμένουν αγόρι. Για τη σχέση τους εξηγεί ότι ξεκίνησε το 2007 όταν και γνωρίστηκαν, μέχρι να παντρευτούν όμως το 2014 μεσολάβησε ένα διάλειμμα δύο χρόνων. «Ακόμα και αυτό ήταν πολύ χρήσιμο για τη σχέση μας, γιατί κατάλαβα πόσο μου λείπει, κατάλαβα πως είναι ο άνθρωπός μου. Εχω παρατηρήσει ότι στους επιτυχημένους γάμους τα ζευγάρια έχουν κάνει ένα διάλειμμα κάποια στιγμή πριν παντρευτούν», αναφέρει.
« Ελεάνα είναι πολύ αληθινή, έχει καλή ψυχή, μεγάλη καρδιά και αυτό δεν το είχα βρει και δεν το βρίσκεις εύκολα», συνεχίζει ενώ εξηγεί ότι ο Αντώνης Ρέμος είναι ο αγαπημένος του τραγουδιστής και το τραγούδι του «Μέχρι το τέλος του κόσμου» το αγαπημένο τους κομμάτι μαζί με τη σύζυγό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ