Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθαν οι «Σούβλες» στον πεζόδρομο της Βέροιας!


Σούβλες, της ώρας και θαλασσινά στην καρδιά της αγοράς!
Πέρασες από τον πεζόδρομο της αγοράς και ένιωσες την μυρωδιά ψητού κρέατος να πλανάται στην ατμόσφαιρα και να σου «σπάει» την μύτη; 


Αν την ακολουθήσεις, θα σε οδηγήσει στις «Σούβλες». Το νέο γευστικό στέκι που άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο της Βέροιας, στην καρδιά του πεζόδρομου. Για όσους αναζητούν πάντα κάτι πιο εκλεκτό και μερακλίδικο, για όσους θέλουν να απολαύσουν το τσιπουράκι τους ή την ρετσινούλα τους στην καλύτερη περαντζάδα της Βέροιας! 

Κρεατικά σούβλας, κεμπάπ χοιρινό/κοτόπουλο, κοκορέτσι, κότσι, ζυγούρι, φτερούγες κοτόπουλο BBQ, μπριζόλα λαιμού, κρεατικά της ώρας χειροποίητα, αρνίσια παϊδάκια, μπιφτέκια, σουβλάκια, λουκάνικα, πανσέτες, σάντουιτς, ποικιλίες κρεατικών για να απολαύσει η παρέα το τσιπουράκι της, ορεκτικά, σαλάτες... όλα φροντισμένα και καλομαγειρεμένα, με φρέσκα και καλά υλικά.


Στις «Σούβλες» θα βρούμε και επιλογές σε θαλασσινά, όπως γαρίδες και χταπόδι σχάρας, θράψαλο τηγανιτό, σκουμπρί καπνιστό και νηστίσιμες επιλογές σε ορεκτικά!




Όλα τα είδη και σε delivery στο τηλέφωνο 2331020666

Ανοιχτά καθημερινά (εκτός Δευτέρας) από τις 12:00 το μεσημέρι έως το βράδυ.

«Σούβλες»
Πεζόδρομος Παναγή Τσαλδάρη (Ιπποκράτους και Κάππου)
Τηλ. delivery: 2331020666
Facebook: Souvles Veroias













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ