Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στη 01:30, στο 3ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αλεξάνδρειας – Κατερίνης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος, με συνεπιβάτιδα μία 65χρονη, συγκρούστηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, με δεύτερο ΙΧ που οδηγούσε 65χρονος και στο οποίο επέβαινε μία 15χρονη.
Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 65χρονου οδηγού του δεύτερου οχήματος, καθώς και τον τραυματισμό της 65χρονης γυναίκας και της 15χρονης.
Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα βρίσκονται υπό διερεύνηση, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.
Φώτο-Αρχείου




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.