Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανεβασμένες οι μετοχές του Παύλου Μανουσαρίδη

Είναι νέος, ωραίος και ταλαντούχος. Εδώ και τρία χρόνια που εμφανίζεται στο «Voice» έχει καταφέρει να αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές και να θεωρείται από τα ανερχόμενα ονόματα της Κεντρικής Μακεδονίας. Άψογος στυλιστικά, με όμορφη φωνή κεντρίζει τα θηλυκά βλέμματα και γοητεύει με την σκηνική παρουσία του. Ο λόγος φυσικά για τον λαϊκό
Βεροιώτη τραγουδιστή Παύλο Μανουσαρίδη. Ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία με αργά και σταθερά βήματα, χωρίς να προκαλεί και έχει δει τις μετοχές του τον τελευταίο χρόνο να αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς.  Δεκάδες θαμώνες γένους θηλυκού επισκέπτονται το «Voice», προκειμένου να τον δούνε από κοντά και να τον ακούσουν να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες.
Ο ίδιος πάντα σεμνός και χαμηλών τόνων, θεωρεί πως η επιτυχία για να επιτευχθεί, θα πρέπει να έρθει μέσα από σκληρή και διαχρονική δουλειά. Κύριο μέλημά του είναι να καταφέρει να εδραιωθεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα και να δημιουργήσει τις συνθήκες για την περαιτέρω εξέλιξη της καριέρας του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βεροιώτη», ο φέρελπις τραγουδιστής έχει δεχθεί ήδη μια πολύ δελεαστική πρόταση για το καλοκαίρι σε μαγαζί της επαρχίας, ενώ κύκλοι του περιβάλλοντός του, αναφέρουν χαρακτηριστικά πως το επόμενο χρονικό διάστημα ετοιμάζεται να μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου τραγουδιού του. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ