Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκος Ντούλας: Ο Βεροιώτης που άνοιξε μαγαζάρα στον πεζόδρομο της Κατερίνης!


Κάποιοι ίσως τον γνωρίζετε από την... θητεία του στα γήπεδα της Ημαθίας. Χαρισματικός επιθετικός, ο Βεροιώτης Νίκος Ντούλας, πέρασε από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, την Ένωση Αποστόλου Παύλου, από την «Βασίλισσα», αλλά και από ομάδες σε Θράκη, Ρόδο και Βόλο, πριν συνεχίσει σε ομάδα της Κατερίνης, όπου και ολοκλήρωσε την επαγγελματική του καριέρα.


Ο Βεροιώτης ποδοσφαιριστής Νίκος Ντούλας, στην τελευταία του «στάση» στην Κατερίνη, αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση και να στραφεί στην εστίαση.


Έτσι, όταν «κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια», άνοιξε ένα cafe bar στον πεζόδρομο της πιερικής πρωτεύουσας. 
Με την εμπειρία του από την πειθαρχία και την ομαδικότητα του ποδοσφαίρου, ο Νίκος Ντούλας κατάφερε να δημιουργήσει έναν χώρο, που πολύ σύντομα έγινε το πιο in στέκι της Κατερίνης! Υπέροχος κόσμος, υπέροχος χώρος, μουσικάρες, καφεδάρες και ποτάρες και αυτή η μοναδική ατμόσφαιρα που υπάρχει καθημερινά, είναι η συνταγή που έφερε το «CELSO» στην πρώτη θέση στη διασκέδαση της Κατερίνης.


8 χρόνια τώρα, το «CELSO cafe bar» αποτελεί τον πιο hot προορισμό για τους Κατερινιώτες και όχι μόνο, αφού τα καθημερινά event που διοργανώνει, από live ελληνικές βραδιές, party με κορυφαίους DJs, θεματικά party, cocktail nights αλλά και βραδιές bao και sushi, «τραβούν» κόσμο και από πιο μακριά... γιατί κάθε χιλιόμετρο αξίζει για να διασκεδάσει κάποιος στην μαγαζάρα της Κατερίνης!


Πολλοί ειναι και οι φίλοι του Νίκου Ντούλα από την Ημαθία επισκέπτονται συχνά το «CELSO», ειδικά τα καλοκαίρια που η Πιερία μπαίνει συχνά στο πρόγραμμα.


«CELSO cafe bar»
Γ. Ολυμπίου 10, πεζόδρομος Κατερίνης
Like us on facebook: Celso bar
Follow us on instagram: celso_bar
Visit our site: celsobar.gr











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ