Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το ήξερες; Τα προσωπικά στοιχεία των πέντε Βουλευτών Ημαθίας!

ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
Πολλές φορές, ακούμε και διαβάζουμε τις πολιτικές δράσεις των Βουλευτών μας. Πως κινούνται στην Ημαθία, πως νομοθετούν στη Βουλή και ποια είναι η άποψή τους για κάθε θέμα. Λίγοι όμως γνωρίζουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Που και πότε γεννήθηκαν, τι σπούδασαν και ποιοι είναι οι σύζυγοί τους; Ποια είναι η πορεία τους...
και τι ξένες γλώσσες γνωρίζουν; Διαβάστε αναλυτικά τα προσωπικά στοιχεία των πέντε βουλευτών Ημαθίας, όπως δημοσιεύονται από τον ίδιο το περιοδικό της Βουλής:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Γεννήθηκε την 1.03.1954 στην Καρπερή Σερρών. Οικογενειακή Κατάσταση: Είναι παντρεμένος με την γιατρό αναισθησιολόγο Μαρία Κάρτα και έχουν δύο παιδιά, την Ελένη και τον Θάνο. Από το 1984 είναι μόνιμος κάτοικος Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Επάγγελμα: Οικονομολόγος. Σπουδές: Σχολή Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ.Ξένες γλώσσες: Αγγλικά.
ΦΡΟΣΩ ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ: Γεννήθηκε το 1962 στο Γιαννακοχώρι Νάουσας. Από το 1982 ζει και εργάζεται στη Νάουσα. Από το 1983 έως το 2008 εργάστηκε ως νοσηλεύτρια στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Νάουσας. Από το 2008 που παραιτήθηκε, άνοιξε δική της επιχείρηση με επεξεργασία και παραγωγή αντικειμένων από γυαλί. Είναι παντρεμένη με τον Πάνο Παρχαρίδη και έχει μια κόρη, τη Βάσια.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗΣ: 
Γεννήθηκε το 1961 στη Ν. Λυκογιάννη Βεροίας, από γονείς αγρότες και για 15 χρόνια οικονομικοί μετανάστες στη Γερμανία. Από 1987 είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός με έδρα τη Βέροια. Έχει υπάρξει Πρόεδρος Συλλόγου Μηχανικών Ν. Ημαθίας, Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Βέροιας, Μέλος Δ.Σ. Νοσοκομείου Βέροιας, Πρόεδρος Ειδικού Σχολείου Βέροιας, Πρόεδρος ΝΕ ΤΕΕ Ημαθίας, Μέλος Διοικούσης ΤΕΕ / ΤΚ Μακεδονίας, Μέλος συλλόγου «Πρωτοβουλία για το παιδί». Είναι παντρεμένος με την Μαριάνθη Μήτογλου ιδιωτική υπάλληλο και έχει δύο κόρες.
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Γεννήθηκε στη Βέροια το 1966 και είναι γιος του Φώτη Βεσυρόπουλου και της Χρυσούλας Εφραιμίδου. Οικογενειακή Κατάσταση: Είναι παντρεμένος με την Καθηγήτρια Κατερίνα Κατσαβού, με την οποία έχουν δύο παιδιά, την Χρυσούλα και τον Βασίλη. Σπούδασε στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του AΤΕΙ Λάρισας (Τμήμα Λογιστικής), και έκανε το μεταπτυχιακό του στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Εργάστηκε ως εφοριακός στη Βέροια και από το 2004 έως και το 2008 διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΑΚΕ Εφοριακών Ημαθίας – Πέλλας – Πιερίας. Επίσης, διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος και αντινομάρχης Ημαθίας, αρμόδιος για τις διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών, Εμπορίου και Προστασίας του καταναλωτή. Εξελέγη βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ το 2012, και επανεξελέγη το 2015.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: 
Τόπος και Ημερομηνία γέννησης: Βέροια, 05-11-1978. Επάγγελμα: Διδάκτωρ Αγροτικής Οικονομίας. Σπουδές: Κάτοχος Διδακτορικού και Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (PhD και M.Sc) Αγροτικής Οικονομίας και Πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οικογενειακή Κατάσταση: Ελεύθερος. Ξένες γλώσσες: Αγγλική. Στο 4ο Συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς, το οποίο διεξήχθη από τις 5 μέχρι τις 7 Ιουνίου 2015, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος εξελέγη Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και είναι ο νεότερος σε ηλικία πολιτικός που έχει αναλάβει τα ηνία ενός κόμματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ