Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκτροπή κυκλοφορίας στη Μητροπόλεως μπροστά από την Εθνική Τράπεζα

Για τον αποκλεισμό της λωρίδας ανόδου της οδού Μητροπόλεως για μια ώρα, στο σημείο μπροστά από την Εθνική Τράπεζα, προειδοποιεί η τροχαία Βέροιας, με ανακοίνωση που εξέδωσε. Ο λόγος είναι η μεταφορά χαρτοκιβωτίων από και προς το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου το πρωί και κατά τις ώρες 06:30 έως 07:30, για τον οποίο θα χρειαστεί να σταθμεύσει όχημα της μεταφορικής. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το αντίθετο ρεύμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διάρκεια μεταφοράς χαρτοκιβωτίων από και προς το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως, αποφασίστηκε η μερική εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Μητροπόλεως, έμπροσθεν της Εθνικής Τράπεζας, την Τετάρτη 02-09-2015 από ώρα 06:30 έως 07:30, προκειμένου στο σημείο σταθμεύσει όχημα μεταφορικής εταιρίας για μεταφορά χαρτοκιβωτίων από και προς το κατάστημα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες της μερικής εκτροπής της κυκλοφορίας, θα διεξάγεται από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Οι ρυθμιστικές πινακίδες, λοιπές σημάνσεις και μέτρα τροχαίας θα ληφθούν από τους υπαλλήλους της μεταφορικής εταιρίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ