Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάξιμος Χαρακόπουλος από Βέροια: «Καλοί οι οιωνοί για τη ΝΔ - Ακρωτηριασμένος ο ΣΥΡΙΖΑ»


«ΔΕΝ ΕΣΚΙΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ... ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΣΚΙΣΕ ΑΥΤΟΝ»
Στην Ημαθία βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος και Σάββας Αναστασιάδης, στα πλαίσια της προεκλογικής ενημέρωσης του κόμματος. Οι δυο βουλευτές, έπειτα από επισκέψεις που πραγματοποίησαν στους τρεις Δημάρχους και στον αντιπεριφερειάρχη του νομού μας...
παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Αιγές». 
Μαζί τους ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σάββας Ακριτίδης, οι υποψήφιοι βουλευτές Απόστολος Βεσυρόπουλος, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Τάσος Μπαρτζώκας, Γεωργία Μπατσαρά και Απόστολος Εμμανουηλίδης, καθώς και το στέλεχος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Παναγιώτης Παλπάνας.
Ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές φάνηκε ο κ. Χαρακόπουλος, λέγοντας μάλιστα πως οι οιωνοί είναι καλοί, παράλληλα με έναν ακρωτηριασμένο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ακρωτηριασμός του ΣΥΡΙΖΑ, με τις καθημερινές ανακοινώσεις για αποχωρήσεις, αλλά και οι προεκλογικές του υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν, θα οδηγήσουν τη ΝΔ στη νίκη. Οι οιωνοί είναι πολύ καλοί. Ο ΣΥΡΙΖΑ έταζε και λαΐκιζε. Και όσα έταζε αποδείχθηκαν φενάκη. Αντ' αυτού έφερε το χειρότερο, το 3ο με 90δις μνημόνιο και 25δις για ανακεφαλαίωση των τραπεζών. 
Κάθε τι μετρήσιμο στην οικονομία έχει επιβαρυνθεί. Λέγανε πως θα σκίσουν τα μνημόνια και τελικά το μνημόνιο έσκισε στα δυο τον ΣΥΡΙΖΑ. Λέγανε θα βαράνε το νταούλι και οι αγορές θα χορεύουν και τελικά χορεύουν τον ελληνικό κόσμο στο ταψί», είπε επιγραμματικά.
Στη συνέχεια απηύθυνε κάλεσμα στο λαό της Ημαθίας για στήριξη στη Νέα Δημοκρατία και ψήφο με λογική και σύνεση. «Η ΝΔ ξεκινάει με αφετηρία το 28% και με νέα ηγεσία. Αφού έκανε την αυτοκριτική της είναι αισιόδοξη για τη νίκη. Καλώ τους πολίτες της Ημαθίας να ψηφίσουν με λογική και σύνεση και όχι με αίσθημα θυμού. Ο θυμός δεν είναι καλός οδηγός στις επιλογές μας. Πρέπει να κάνουμε ορθές επιλογές. Να μην παρασυρθεί ο λαός όπως το 2009 από το «Λεφτά υπάρχουν» τα ψεύτικα λόγια και το λαϊκισμό του 2015. Πιστεύω τα παθήματα θα γίνουν μαθήματα, θα γίνει ορθή επιλογή και η ΝΔ θα καταφέρει έναν δυνατό σχηματισμό κυβέρνησης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ