Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποθεώθηκαν Μαχαιρίτσας και Κότσιρας στο Θέατρο Άλσους (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μοναδική βραδιά επιφύλασσαν στο Βεροιώτικο κοινό χθες το βράδυ στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη», ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας. Οι δυο καλλιτέχνες, ένωσαν τις φωνές τους και μας χάρισαν δικά τους και άλλα αγαπημένα τραγούδια. Με μια εξαιρετική επιλογή κομματιών, δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο, ενώ κράτησαν τον κόσμο όλο το βράδυ «στα κόκκινα»,να χορεύει και να τραγουδάει...
Μάλιστα, κάλεσαν τον κόσμο να αφήσουν τις θέσεις τους και, να μειώσουν το κενό που τους χώριζε και να έρθουν κοντά στη σκηνή, ενώ άκρως ειδυλλιακή ήταν η στιγμή, όπου έσβησαν τα φώτα του θεάτρου και οι δυο καλλιτέχνες τραγούδησαν υπό τον φως μόνο των κινητών των θεατών!
Σε μια από τις συνομιλίες του με τον κόσμο, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, αναφέρθηκε σε μια βόλτα που έκαναν νωρίτερα το απόγευμα στη Μπαρμπούτα, αλλά και στη Νάουσα, λέγοντας πόσο τυχεροί και ευλογημένοι είμαστε εμείς που ζούμε εδώ, σε σχέση με όσους κατοικούν στην Αθήνα. 
Ομιλητικοί, άμεσοι και με πολύ κέφι, προέτρεπαν συνεχώς τον κόσμο να τραγουδήσει μαζί τους, ενώ στο τέλος του ευχαρίστησαν για τη θέρμη και την υποδοχή που τους έδειξαν. Φυσικά ο κόσμος δεν τους άφησε να φύγουν έτσι... Το κλασσικό «κι άλλο» τους ανέβασαν για λίγο ακόμα στη σκηνή, με το κοινό να τους αποθεώνει με σφυρίγματα και χειροκροτήματα. Μια πραγματικά εκπληκτική βραδιά, που αν δεν καταφέρατε να βρίσκεστε εκεί, παρακολουθήστε παρακάτω κάποια αποσπάσματά της:




















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ