Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αθλητική προετοιμασία στη Βέροια για Στρατιωτικές - Αστυνομικές σχολές, ΤΕΦΑΑ και Πυροσβετική

-ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΔΕΚΑΘΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ
-ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!
Η επιτυχία στις Στρατιωτικές - Αστυνομικές σχολές, στα ΤΕΦΑΑ και την Πυροσβετική, πέρα από τη μελέτη, περνάει σε μεγάλο μάλιστα βαθμό, από το στάδιο της αθλητικής προετοιμασίας. Το κομμάτι αυτό της άριστης προετοιμασίας στη Βέροια, ήρθε να καλύψει ο εξειδικευμένος προπονητής... και με πολυετή εμπειρία στο στίβο, Νικόλαος Γιαννουλάκης, που με σωστό προγραμματισμό, τον βοηθάει να εισαχθεί στη Σχολή της προτίμησής του. 
Οι προπονήσεις των υποψηφίων πραγματοποιούνται στο ΕΑΚ Μακροχωρίου, με σύγχρονες προπονητικές μεθόδους και ολοκληρωμένο πρόγραμμα αθλητικής προετοιμασίας. Ο ετήσιος προγραμματισμός προπόνησης βγαίνει για κάθε αθλητή ξεχωριστά, ανάλογα με τη Σχολή που θα επιλέξει και με το επίπεδό του, συμβάλλοντας έτσι στην επίτευξη των στόχων του.
Ο υπεύθυνος προπονητής Νικόλαος Γιαννουλάκης, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ. με ειδικότητα στην Προπονητική και στον Κλασσικό Αθλητισμό, ενώ είναι Πρωταθλητής Ελλάδος στο αγώνισμα του Δεκάθλου (100μ - άλμα εις μήκος - σφαίρα - άλμα εις ύψος - 400μ - 110μ εμπόδια - δίσκος - άλμα επί κοντώ - ακόντιο - 1.500μ) με το σύλλογο Φίλιππος Βέροιας.

Τηλ. επικοινωνίας:
Νικόλαος Γιαννουλάκης
6976792560

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ