Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Συναγερμός» για την εξαφάνιση 43χρονου από το Μακροχώρι


Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές με την εξαφάνιση 43χρονου άνδρα από το Μακροχώρι Βέροιας.

Στις 18 Απριλίου 2024, εξαφανίστηκε από την περιοχή Μακροχώρι Βέροιας, ο Καραπουναρλίδης Νικόλαος, 43 ετών. 

«To Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 22/04/24, για την εξαφάνιση του Καραπουναρλίδη Νικόλαου και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Καραπουναρλίδης Νικόλαος έχει ύψος 1.90 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι φούτερ, χακί παντελόνι και μαύρο μπουφάν. Φέρει τατουάζ - σταυρό στον αυχένα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες - 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple



3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ