Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Mε δάκρυα στα μάτια η Αλεξάνδρεια αποχαιρέτησε τον Άκη Τσιρίκα

Τριήμερο κλείσιμο μαγαζιών εστίασης σε ένδειξη πένθους
Η ξαφνική είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου – Θεόδωρου (Άκης) Τσιρίκα σόκαρε την κοινωνία της Hμαθίας. Ο 35χρονος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του cafe bar Traffic στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας έφυγε από την ζωή μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Νησίου - Κρύας Βρύσης. Πιο συγκεκριμένα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 στις 17:30 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια. Οικογένεια, συγγελείς, φίλοι και συνεργάτες, τον αποχαιρέτισαν με δάκρυα στα μάτια, χωρίς ακόμα να μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως χάθηκε έτσι ένα νέο παλικάρι. 

Τρείς επιχειρήσεις στον πεζόδρομο Αλεξάνδρειας θα παραμείνουν κλειστές λόγω πένθους στη διάρκεια του τριημέρου Παρασκευή 26, Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Απριλίου 2024.

Όπως ανακοίνωσαν οι επιχειρήσεις “Traffic”, “Jordani” και “Μεζέ Μεζέ”, δεν θα λειτουργήσουν το τριήμερο και θα επανέλθουν στην κανονική τους λειτουργία τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ