Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται η Ελεάνα Παπαϊωάννου στη Βέροια!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ «OLA LARGE»
Ένα από τα πιο λαμπερά ονόματα της Ελληνικής μουσικής, με μεγάλη διαδρομή στα νυχτερινά μαγαζιά των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, έρχεται σε λίγες ημέρες στο «OLA LARGE». Πιο συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σάββατο 18 Απριλίου, στο πετυχημένο πρόγραμμα του μαγαζιού, θα προστεθεί η εντυπωσιακή Ελεάνα Παπαϊωάννου. Μια λαϊκή τραγουδίστρια που έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από το Fame Story 1 και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά ονόματα της Ελλάδος.

Η βραδιά αποκτάει επιπλέον βάρος, καθώς το συγκεκριμένο σχήμα, που μας κράτησε συντροφιά έναν ολόκληρο χειμώνα και που αγαπήθηκε από τους περισσότερους Βεροιώτες, μας αποχαιρετάει με ένα σούπερ και εντυπωσιακό τρόπο. 
Λίγα λόγια για την Ελεάνα Παπαϊωάννου:
Η Ελεάνα Παπαϊωάννου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 30 Δεκεμβρίου 1985 και μεγάλωσε στην συμπρωτεύουσα ζώντας ευτυχισμένα παιδικά και εφηβικά χρόνια. Είναι παιδί διάσημων γονιών , καθώς πατέρας είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λάκης Παπαϊωάννου, ο οποίος είχε διαγράψει διεθνή καριέρα στο παρελθόν και μητέρα της είναι η Ντίνα Παπαϊωάννου . Η Ντίνα Παπαϊωάννου υπήρξε επίσης τραγουδίστρια και ήταν πολύ γνωστή στις πίστες νυχτερινών μαγαζιών της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα.Η Ελεάνα Παπαϊωάννου υπήρξε άριστη μαθήτρια και σπούδασε στην σχολή Φιλοσοφικής στην Πάτρα. 
Ωστόσο ήξερε καλά ότι αυτό που την γέμιζε περισσότερο ήταν η μουσική και το τραγούδι. Έχοντας πάρει τα πρώτα ερεθίσματα από την μητέρα της και έχοντας και η ίδια ένα ταλέντο έμφυτο αποφάσισε ότι της ταιριάζει περισσότερο ο χώρος του τραγουδιού και έτσι πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό της. Το 2003 έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό κοινό χάρη στην συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του μουσικού Reality του Αντέννα «Fame Story». Εκεί ξεχώρισε κατευθείαν λόγω της γνήσιας λαϊκής φωνής της και του εκρηκτικού και αυθεντικού της χαρακτήρα. Από τότε ξεκίνησε μια μία καριέρα που περιλάμβανε σπουδαίες συνεργασίες και δισκογραφικές επιτυχίες. 
Στα μπουζούκια τραγούδησε στο πλευρό μεγάλων καλλιτεχνών, όπως η Δέσποινα Βανδή, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Γιάννης Πλούταρχος , ο Νίκος Βέρτης , ο Νίκος Κουρκούλης, ο Πάνος Καλίδης , ο Χρήστος Μενιδιάτης και άλλοι. Γρήγορα κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά που την καθιέρωσε στην συνείδηση του κοινού ως λαϊκή τραγουδίστρια. Το άλμπουμ της με τίτλο «Κοίταξέ με» κυκλοφόρησε το 2004 από την μεγάλη δισκογραφική εταιρία Heaven Music. Η Ελεάνα Παπαϊωάννου έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και ξεχωρίζει για την άμεση επικοινωνία της με το κοινό και το κέφι που μεταδίδει από την πίστα. Τραγούδια της που έχουν ξεχωρίσει είναι το «Τέσσερις και μισή» , «Αποθεώστε τον», «Να μ’ αγαπάς», «Μακάρι», «Θεσσαλονικιά» και άλλα πολλά. Μάλιστα, σε αυτήν πίστεψαν σπουδαίοι δημιουργοί και έτσι συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιάννης Σπανός και ο Διονύσης Τσακνής.
Τον χειμώνα του 2010 η Ελεάνα Παπαϊωάννου συνεργάστηκε και πάλι με την Heaven Music και τον στιχουργό Ηλία Φιλίππου και τον συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο. Αποτέλεσμα της συνεργασίας ήταν η κυκλοφορία του CD single «Δεν μπορείς να φύγεις» και ο κόσμος το αγάπησε αμέσως. Το 2011 το τραγούδι της «Κοίτα» σε στίχους και μουσική του Χριστοδούλου Σιγανού και του Βαλεντίνο κατέκλυσε τα ραδιόφωνα και έγινε mega hit. Μετά από λίγους μήνες κυκλοφόρησε και το τραγούδι της «Άργησες» το οποίο επίσης έγινε επιτυχία και βρέθηκε στην κορυφή των chart. Το καλοκαίρι του 2012 η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ο Κώστας Καραφώτης και ο Ανδρέας Στάμος εμφανίζονταν παρέα στο Frangelico.

Δισκογραφία:
Κοίταξέ με – 2004
Φίλα με – 2006
Έρωτας – 2007
Live στο ΦΩΣ – 2007
Κοίτα (single) – 2011
Άργησες (single) – 2011


BINTEO:




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ