Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δημήτρης Παζαρέντσης: To ανερχόμενο κλαρίνο της Βέροιας!!!

Ένας νέος και πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης θα κάνει την εμφάνισή του σε λίγες ημέρες στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Μαύρα Μεσάνυχτα» (πρώην Must). Πρόκειται για τον Δημήτρη Παζαρέντση που σε ηλικία μόλις 19 χρονών, έχει καταφέρει να στρέψει επάνω του όλα τα καλλιτεχνικά
βλέμματα. Έχει ιδιαίτερο ταλέντο στο κλαρίνο ενώ γνωρίζει πολύ καλά να παίζει πλήκτρα και τύμπανα. Αν και σε πολύ μικρή ηλικία, μετράει ήδη στο ενεργητικό του, σπουδαίες και πετυχημένες συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως του Soti Βολάνη, της Εβίτας Σερέτη, της Βιβής Μαστραλέξη, της Γωγώ Ρωμαίου και πολλούς άλλους. Ο ίδιος σε δηλώσεις του, δεν κρύβει την χαρά του για αυτήν την συνεργασία που ξεκινάει σε λίγες ημέρες και ευελπιστεί πως θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών.  
Άλλωστε, τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για το κοινό με το ανατρεπτικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν!!! «Είναι πρόκληση για εμένα να συμμετέχω σε ένα σχήμα με πετυχημένους επαγγελματίες και σπουδαίους ερμηνευτές. Θα δώσω το καλύτερο εαυτό μου για να μεταδώσουμε στον κόσμο την θετική μας ενέργεια» τόνισε χαρακτηριστικά στον ρεπόρτερ του «Βεροιώτη»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ