Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποια είναι η όμορφη Βεροιώτισσα που έκλεψε την καρδιά του Γιάννη Παπαμιχαήλ - Όλο το παρασκήνιο

Ο 54χρονος γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ετοιμάζεται να παντρευτεί την σύντροφό του, όπως έγινε γνωστό από την αναγγελία του γάμου τους. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ βρήκε τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της Ελένης Κολτζή. Η μελαχρινή καλλονή έχει καταγωγή από τη Βέροια και ζει μόνιμα στο Παλαιό Φάληρο, εκεί όπου μένει και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Η Ελένη Κολτζή είναι απόφοιτη Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, ενώ ασχολείται με τις έρευνες και τεχνολογίες που συμβάλλουν στην εξέλιξη της ιατρικής.

Μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν ως μέλος της ερευνητικής ομάδας του ΕΚΕΤΑ, η Ελένη Κολτζή στέφθηκε μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού “Match & Develop a startup”.

Η Ελένη Κολτζή, στο πλαίσιο της πτυχιακής της εργασίας, είχε παρουσιάσει στο συμπόσιο Έρευνας και Καινοτομίας Φοιτητών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης την ευρεσιτεχνία της. Πρόκειται για έναν ελεγχόμενο ρομποτικό εξωσκελετό, που αποτελεί (πραγματική) χείρα βοηθείας για όλους όσοι λόγω κάποιου τραύματος, εγκεφαλικού, νευροεκφυλιστικής πάθησης ή άλλης αιτίας αδυνατούν να κινήσουν τα άνω άκρα τους.

Η αναγγελία του γάμου της με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ αποτέλεσμα μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς ο ίδιος είχε κρατήσει την σχέση τους μακριά από τα media, το ίδιο και η Ελένη Κολτζή, η οποία δεν διαθέτει λογαριασμούς στα social media, θέλοντας να μοιράζεται τις προσωπικές της στιγμές μόνο με τους ανθρώπους από το στενό της περιβάλλον. Να θυμίσουμε πως η τελευταία φορά που είδαμε τηλεοπτικά τον Γιάννη Παπαμιχαήλ ήταν στην περσινή του συμμετοχή στο J2US.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κουμπάρα του ζευγαριού ενδέχεται να είναι μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία από τη Βέροια που είναι κολλητή της Ελένης Κολτζή, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αναμένεται να επισκεφθεί τη Βέροια, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τον τόπο καταγωγής της μέλλουσας συζύγου του, αλλά και συγγενείς που θα ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά.

6 σχόλια:

  1. Προηγήθηκαν άλλες πριν πολύ καλύτερες.....να ξέρουμε και τι λέμε....και κάτσε να δούμε αν θα γίνει και ο γάμος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ μετρια για το Παπαμιχαήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσέξτε να μην καταπιείτε την γλώσσα σας γιατί θα φαρμακοθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο γιος του Πάπαμιχαηλ και της Βουγιουκλάκη,το παιδί του μπαμπά και της μαμάς,με αναγνωρισιμότητα,ομορφαντρας, νεος και πολλά υποσχόμενος ,η ώρα η καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όμορφη κοπέλα. Παραειναι όμορφη και νέα για αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είχα μια σκασίλα , έλεος , δείτε παιδιά όμορφα με πτυχία , που δεν έχουν δουλειά και ασχολείστε , άντε να μη 'πω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ