Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Δημαρχείο της Βέροιας ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας

Στην πόλη της Βέροιας έφτασε πριν από λίγη ώρα ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, με αφορμή την έναρξη της 2ης Επιστημονικής Νοσηλευτικής Διημερίδας του Γ.Ν. Ημαθίας. Ο Υπουργός επισκέφθηκε το Δημαρχείο Βέροιας και είχε μια ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Δήμαρχο κ. Βοργιαζίδη και τον Διοικητή της 3ης Υ.Πε. Μακεδονίας κ. Δημοσθένη Ανδριόπουλο. Το Νοσοκομείο της Βέροιας, τα προβλήματα και οι ελλείψεις του ήταν φυσικά αυτά που μονοπώλησαν τη συζήτηση. «Δυστυχώς, το Νοσοκομείο μας έγινε γνωστό από δυο τραγικά δυστυχήματα που συνέβησαν στην Εγνατία», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος...
με τον Υπουργό να συμπληρώνει πως αντιμετωπίστηκαν άψογα από γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. 
Το θέμα του στεφανιογράφου και η άμεση ανάγκη για στελέχωση του νοσοκομείου ήταν κάποια από τα θέματα που έθεσε ο κ. Βοργιαζίδης στον Υπουργό, ο οποίος έκανε λόγο για προσλήψεις 1500 γιατρών και 2000 νοσηλευτικού προσωπικού μέσα στο 2015.
Ο κ. Γρηγοράκος, δήλωσε ενθουσιασμένος από το χώρο του Δημαρχείο και δεν παρέλειψε να το σολιάσει και γραπτώς στο βιβλίο εντυπώσεων. Στη συνέχεια αναχώρησε για το χώρο Τεχνών, για την επίσημη έναρξη της νοσηλευτικής διημερίδας.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ