Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Delicious: Οι απίθανες γεύσεις που μας έχουν κάνει... κρεπομανείς!!!

ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΝΑ IPHONE5 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Περνώντας από την οδό Εληάς, δε μπορείς να μην κάνεις μια στάση στον αριθμό 4. Τι είναι εκεί; Ένα μικρό και όμορφο μαγαζί, που στεγάζει εδώ και χρόνια την καλύτερη κρεπερί της πόλης μας. Η μυρωδιά και μόνο της φρεσκοψημένης κρέπας θα σε οδηγήσει κατευθείαν μπροστά στη βιτρίνα με τα δεκάδες υλικά, πάντα φρέσκα και λιγουρευτά. Σε αυτό το μικρό μαγαζί λοιπόν, πολλά είναι αυτά που κερδίζεις όταν το επισκεφτείς. Παρά τις δυσκολίες της εποχής, κύριο μέλημα της τοπικής αυτής επιχείρησης είναι η διατήρηση της ποιότητας, η διαρκής ανανέωση των υλικών και των γεύσεων αλλά και η ανταμοιβή όλων όσων την προτιμούμε εδώ και χρόνια. Πολλά και μεγάλα δώρα, εκπτώσεις και προσφορές βρίσκουμε καθημερινά στην κρεπερί Delicious. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ:



-Μπες στη σελίδα του Delicious στο facebook , κάνε like και κάτω από το post του διαγωνισμού γράψε την αγαπημένη σου γεύση Delicious. Έτσι μπαίνεις στην κλήρωση για 3 κρέπες της αρεσκείας σου κάθε εβδομάδα!!

-Με κάθε αγορά από την κρεπερί Delicious, μπαίνεις στην κλήρωση για ένα φανταστικό ποδήλατο στο τέλος κάθε μήνα. Να είσαι εκεί όμως την ημέρα της κλήρωσης, έχοντας την απόδειξη της αγοράς σου.


-Μπες στη σελίδα του Delicious στο facebook , κάνε like και αυτόματα μπαίνεις στην μεγάλη κλήρωση για ένα iphone 5 αξίας 600 ευρώ!!! Μ' ένα απλό κλικ γίνε εσύ αυτός που θα κερδίσει το μεγάλο δώρο. Γιατί στην κρεπερί Delicious, βγαίνουμε πάντα κερδισμένοι!

Τώρα και DELIVERY στο τηλέφωνο: 2331020323

15% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ DELIVERY ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ

Μείνετε συντονισμέοι... έρχονται νέες καλοκαιρινές, δροστιστικές και λαχταριστές γεύσεις!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ