Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαραθώνιος Αλληλεγγύης από τα «Πέριξ»

ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!!!
Το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο – ψητοπωλείο «στα Πέριξ» διοργανώνει έναν φιλανθρωπικό «Μαραθώνιο Αλληλεγγύης», με στόχο κάθε Δευτέρα το κατάστημα να προσφέρει ένα πλήρες γεύμα με σαλάτες και ψητά στα κάρβουνα, σε συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη και κυρίως σε παιδιά. Ποια είναι η διαδικασία...
Από αυτήν, κιόλας, την εβδομάδα και κάθε Παρασκευή – Σάββατο - Κυριακή οι βραδιές «στα Πέριξ» θα συνοδεύονται με ελαφρολαϊκή μουσική, από νεανικό σχήμα που θα εμφανίζεται αφιλοκερδώς. Επιπλέον, κάθε τριήμερο, το προσωπικό του καταστήματος θα προσφέρει το μισό μεροκάματο για τον «Μαραθώνιο Αλληλεγγύης». 

Και το πιο σημαντικό, η διεύθυνση του καταστήματος, από σήμερα και κάθε μέρα για όσο διαρκέσει ο «Μαραθώνιος Αλληλεγγύης» θα διαθέτει το 10% του τζίρου, δηλαδή 1 στα 10 ευρώ κάθε λογαριασμού πελατών, ώστε κάθε Δευτέρα, σε συνεργασία με σωματεία και κοινωνικούς φορείς της περιοχής, να εξασφαλίζεται ένα λαχταριστό γεύμα για αυτούς που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Κάλεσμα για συμπαράσταση...


Στον «Μαραθώνιο Αλληλεγγύης» μπορούν να συμμετέχουν και άλλα καταστήματα, εφ’ όσον το επιθυμούν, για να παρέχουν ένα μικρό δωράκι (τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια κλπ.) στους καλεσμένους της βραδιάς.

Ξεκινάμε από αυτή την Παρασκευή με στόχο τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου να κάνουμε το τραπέζι στα παιδιά της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί»!


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνία, συνεργασία σας περιμένουμε από κοντά «στα Πέριξ» Καστανιάς και Κοντογεωργάκη γωνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ