Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η απάντηση του Νίκου Λιολιόπουλου στον Βεροιώτη!!!

Λίγα λεπτά μετά την δημοσίευση του Βεροιώτη και την εύλογη απορία μας για την τοποθέτηση του έμπειρου πολιτικού της Μελίκης δεχθήκαμε την παρακάτω απάντηση από τον ίδιο και σας την παρουσιάζουμε...
Η πρόθεση που εξεδηλωσα να ψηφίσω Δημοκρατικη Συμμαχια στις εκλογές, και πιθανώς θα το κανω) δεν συνιστά καμιά προσχώρηση μου. nikoslioliopoulos. Σαν πρώην τοπικό στέλεχος, φίλος και-ακόμη-μελος του ΠΑΣΟΚ παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις εκεί, παρά την απογοήτευση μου, αφου εκει υπάρχουν ακόμη άνθρωποι στους οποίους πιστεύω, χαρακτηριστικό παράδειγμα η κίνηση "προχωράμε" αλλά και άλλες μεταρρυθμιστικές δυνάμεις.
Επίσης παρακολουθώ την πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση Δημιουργια ξανα,¨ που δεν εχει καμιά σχέση με το υπάρχων άθλιο πολιτικό σύστημα και εχει καταθέσει εξαιρετικές απόψεις.Όπως κάθε ενεργός πολίτης πρέπει να κάνει -ιδιαίτερα αυτο το διάστημα -προβληματίζομαι, ψάχνω και ενημερώνομαι, ελεύθερος από κομματικές η οποιεσδήποτε άλλες δεσμεύσεις ή αγκυλώσεις.
 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

http://nikolios.posterous.com/

Σχόλιο του Βεροιώτη: Και εμείς ευχαριστούμε πολύ κύριε Λιολιόπουλε για την άμεση απάντησή σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ