Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το μεγάλο καλλιτεχνικό όνομα που έρχεται στο «Voice» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα καλλιτεχνικά gossip της Βέροιας, η ανακοίνωση της συνεργασία της Έλενας Μπάση με το νέο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Βέροιας «Voice». Η όμορφη τραγουδίστρια θα είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια του σχήματος και αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Το καλλιτεχνικό μικρόβιο το κληρονόμησε από τον μπαμπά της, Βασίλη Γύμπαση, που ήταν επίσης γνωστός καλλιτέχνης με δισκογραφία.

Σπούδασε στα ΤΕΙ Τουριστικών Επαγγελμάτων στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα ασχολήθηκε με το τραγούδι. Επίσης, έκανε από μικρή πρωταθλητισμό στη σκοποβολή. Ξεκίνησε τραγουδώντας με τον πατέρα της σ' ένα κέντρο στην Κατερίνη και λίγο αργότερα βρέθηκε στο πλευρό του Ζαφείρη Μελά σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης. «Θέλω να κάνω καλές συνεργασίες και να γίνει αποδεκτή από τον κόσμο η καινούργια δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζω, η οποία φέρει εξ ολοκλήρου την υπογραφή του Χρήστου Δάντη», μας λέει η σέξι τραγουδίστρια. 
Ηδη οι ακροατές έχουν πάρει μια πρώτη γεύση από το single της Ελενας «Δεν το συζητάω», που κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία και αποτελεί τον προπομπό του επερχόμενου άλμπουμ της. Αξίζει να σημειωθεί πως η Έλενα Μπάση είναι «κολλημένη» με το θέατρο! Εδώ και λίγο καιρό φοιτά στη σχολή του Θεάτρου Αλλαγών και σπουδάζει την τέχνη της υποκριτικής. «Θα μου άρεσε πολύ να παίξω μια μέρα στο θέατρο ή στην τηλεόραση», αποκαλύπτει. Κερδίζει πόντους με το μυαλό της! Οι άνθρωποι που τη γνωρίζουν καταλαβαίνουν αμέσως πως είναι μια έξυπνη γυναίκα. Κερδίζει όμως και με την εξωτερική της εμφάνιση: ομολογουμένως έχει βλέμμα και χαμόγελο που μαγνητίζουν! 
Όπως αναφέρει και η ίδια ο ιδανικός άντρας είναι εκείνος που έχει καλή καρδιά και σέβεται τον άνθρωπο που έχει δίπλα του. «Πιστεύω πολύ στη χημεία δύο ανθρώπων. Ολα ξεκινούν από τον εγκέφαλο» τονίζει με ιδιαίτερη έμφαση. Η Ελενα Μπάση έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με πολλά μεγάλα ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου. Μεταξύ αυτών ο Πάνος Κιάμος, ο Σταμάτης Γονίδης, η Αντζελα Δημητρίου και ο Θέμης Αδαμαντίδης. Το αγαπημένο χόμπι της νεαρής τραγουδίστριας είναι τα ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ όταν έχει ελεύθερο χρόνο κάνει γυμναστική ή διαβάζει λογοτεχνία. 
Οσο για τα αισθηματικά της; Δηλώνει ερωτευμένη με την δουλειά της, αλλά όταν τη ρωτήσαμε παραπάνω πράγματα, μας είπε: «Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη». Mια πραγματικά εντυπωσιακή ερμηνεύτρια που θα προκαλέσει πολλά «εγκεφαλικά» επεισόδια στον ανδρικό πληθυσμό με την καυτή παρουσία της. Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο της νέας μούσας του «Voice»:




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ