Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θα συνεχιστεί η παράδοση;

Με επιτυχία, αλλά και με ιδιαίτερη συγκίνηση εξαιτίας της πρόσφατης απώλειας του Φώτη Καραβασίλη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου η εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας (δείτε εδώ). Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι η δυναμική του συγκεκριμένου κλάδου σε θέσεις εξουσίας του τόπο μας. Μπορεί να μην το έχουν προσέξει οι περισσότεροι, αλλά οι τρεις από τους τέσσερις βουλευτές Ημαθίας είναι νομικοί (Μπαρτζώκας, Τσαβδαρίδης, Τόλκας). 

Από την άλλη πλευρά, ο δήμος Βέροιας διαθέτει δύο αντιδημάρχους (Τσαχουρίδης, Τζήμα) που και αυτοί είναι δικηγόροι, ενώ στο Δημοτικό Συμβούλιο υπάρχουν ακόμη τέσσερις προσωπικότητες (Μαρκούλης, Κορωνάς, Ακριβόπουλος, Τροχόπουλος). 

Για να δούμε, το 2023 που είναι μια προεκλογική χρονιά, τόσο με εθνικές όσο και με δημοτικές εκλογές, θα συνεχιστεί η παράδοση που θέλει τους Δικηγόρους σε θέσεις ευθύνης;

3 σχόλια:

  1. Κυριως δικηγοροι, οικονομολογοι, μηχανικοι και καποιοι γιατροι με πολλα και βαρια πτυχια και διδακτορικα μας εφτασαν οπου... καταληξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό λέω και εγώ. Ας πάρουμε 20 ταρίφες από ταξί και αμέσως όλα θα πάνε καλύτερα.

      Διαγραφή
  2. Το 70% εκεί μέσα δεν έχει καμία σχέση με την άσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος, και την απόδοση δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ