Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Mon Kooloor»: Το street food που σάρωσε τα βραβεία άνοιξε στη Βέροια!

Ουρές σχημάτισαν οι Βεροιώτες που έσπευσαν να δοκιμάσουν!
Επιτέλους άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό της Βέροιας το πολυβραβευμένο street food «Mon Kooloor». O κόσμος της πόλης αγκάλιασε το κατάστημα από τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του, καθώς έσπευσε να δοκιμάσει τα εντυπωσιακά του προϊόντα. Tα αγνά φρέσκα υλικά και ο συνδυασμός γεύσεων που προσφέρει το «Mon Kooloor», θα σας κάνουν να θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα!

Καινοτομία και Παράδοση

Το «Mon Kooloor», που προτείνει μια φρέσκια εναλλακτική στo χώρο του street food, ιδρύθηκε το 2014 αλλά κουβαλάει μια βαριά ιστορία μισού αιώνα εμπειρίας στο ζυμάρι και την τέχνη των αρτοσκευασμάτων. Οι ιδρυτές του είναι αρτοποιοί τρίτης γενιάς και δημιούργησαν την πρώτη αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα που συνδυάζει αρμονικά παράδοση και καινοτομία. 

Ολόφρεσκα προϊόντα που παρασκευάζονται καθημερινά

Τα προϊόντα παρασκευάζονται καθημερινά και θα εκπλαγείτε από την ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Φτιαγμένα με αγάπη από επιλεγμένες πρώτες ύλες, τα αρτοποιήματα είναι ταυτόχρονα γευστικά αλλά και υγιεινά! Στον κατάλογο θα βρείτε εξαιρετικές αλμυρές και γλυκές επιλογές.

Ο πελάτης στο επίκεντρο

Η νοοτροπία του «Mon Kooloor» έχει πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο και γι' αυτό εξελίσσεται συνεχώς, με σκοπό τη δημιουργία μιας αληθινής και ανθρώπινης εμπειρίας.

Αν σας αρέσουν τα αρτοσκευάσματα, θα το λατρέψετε! Αν δεν σας αρέσουν, τότε ετοιμαστείτε να αναθεωρήσετε!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το «Mon Kooloor» στη Βέροια, στην οδό Μητροπόλεως 65.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ