Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τίμησαν τον Προστάτη τους οι Δικηγόροι της Βέροιας

Τον Προστάτη της Δικαιοσύνης, Άγιο Ιερομάρτυρα Διονύσιο Αρεοπαγίτη, τίμησε την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας. Το πρωί τελέστηκε στη Μητρόπολη Θεία
Λειτουργία, αρτοκλασία για τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου και μνημόσυνο των αποβιωσάντων δικηγόρων, συμβολαιογράφων, δικαστικών υπαλλήλων και δικαστικών επιμελητών. Στη συνέχεια, με την ευκαιρία έναρξης του νέου δικαστικού έτους, τελέστηκε Αγιασμός στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου «Φιλοκτήμων Παπαδόπουλος», από τον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων.


Ακολούθησε εκδήλωση προς τιμήν των αποχωρούντων από την ενεργό υπηρεσία αλλά και των νεοδιορισθέντων δικηγόρων του Συλλόγου. Τους 24 νέους δικηγόρους καλωσόρισε ο νέος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Στέργιος Σουροβίκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απώλεια του τέως προέδρου, Φώτη Καραβασίλη, που έφυγε τόσο ξαφνικά από την ζωή τον περασμένο Μάιο. 




Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκε για την συνολική προσφορά του ο Γεώργιος Χιονίδης, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου που αποχώρησαν φέτος από την μάχιμη δικηγορία. 




Χαιρετισμό εκ μέρους των νέων Δικηγόρων απηύθυνε ο Παντελής Μαρκούλης, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομιλία του Θεόφιλου Παπαδόπουλου με θέμα: «το ηλεκτρονικό έγκλημα».

Δείτε φωτογραφίες:
































































4 σχόλια:

  1. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνεργείων Επισκευής JAGUAR'' στηρίζει το πλασάρισμα του πρωλετάριου Μαρκούλη Junior, και το πρώτο service της JAGUAR είναι δώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν η ζήλεια ψώρα θα κολλούσε όλη η χώρα… 5 άξια παιδιά βγάζει κάθε δέκα χρόνια ο τόπος μας και το φαρμάκι το βγάζετε πάνω τους. Επίσης, το φως στο γραφείο του Μαρκούλη ανάβει στις 7:00 το πρωί και κλείνει στις 2:00 το βράδυ… αυτο για την jaguar. Όσο εσείς ξεπατικώνετε δευτεροκλασάτες ατάκες -όπως αυτές που χρησιμοποιείτε- άλλοι εργάζονται, μοχθούν και ιδρώνουν την φανέλα. Άντε στους καναπέδες σας λοιπόν και αφήστε τους άξιους νέους μας να βγάλουν την χώρα από την μιζέρια που τοσο επιδέξια εσείς και οι όμοιοι σας την οδηγήσατε.

      Διαγραφή
  2. Τον "Προστάτη" τους εννοείτε, με κεφαλαίο "Π", έτσι όπως το γράφετε στον τίτλο είναι σα να τίμησαν τον προστάτη τους μπας και γλιτώσουν την ουρολογική επέμβαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ