Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ΝΔ στέλνει υπουργούς και κομματικά στελέχη στην Ημαθία - Με σύνθημα «πόρτα-πόρτα» προς τις εκλογές

«Πόρτα-πόρτα», μ' ένα ευρύ πρόγραμμα περιοδειών σε Αττική και Περιφέρεια, σκοπεύουν από την ΝΔ να διεκδικήσουν κάθε ψήφο που οδηγεί στην αυτοδυναμία. Η Πειραιώς κινείται ήδη σε ρυθμούς προεκλογικής περιόδου κάνοντας πράξη την προτροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Συνέδριο του κόμματος να επικοινωνήσουν στους πολίτες το έργο της κυβέρνησης. Μέχρι το τέλος Ιουλίου έχουν προγραμματιστεί περιοδείες σε 21 πόλεις και νομούς της χώρας με επικεφαλείς τον γραμματέα της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη, υπουργούς, κομματικά και κυβερνητικά στελέχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr ανάμεσα σ' αυτές τις περιοχές θα βρίσκεται και η Ημαθία. Στο καλεντάρι των κομματικών και κυβερνητικών περιοδειών το επόμενο διάστημα θα βρίσκονται μεταξύ άλλων η Λακωνία, η Αρκαδία, η Ηλεία, η Καρδίτσα, η Ροδόπη, η Λάρισα και η Εύβοια.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ