Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (20/6 - 26/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα στις 21/6 μας παρασύρει στο πάθος! Δες αναλυτικά τις προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου! Ανήμερα του Θερινού Ηλιοστασίου και της Επίσημης Έναρξης του Καλοκαιριού, δηλαδή αυτή την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζει την θετική γωνία τριγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, εγκαινιάζοντας την καλοκαιρινή περίοδο με πολύ έρωτα …
Πώς θα μας επηρεάσει το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα;
  • Δημιουργείται έντονη ερωτική έλξη και το πάθος γίνεται οδηγός
  • Αναζωπυρώνονται ερωτικές σχέσεις
  • Ξεκινούν νέα καλοκαιρινά ερωτικά ειδύλλια όπου θα εξελιχθούν σε πολύ δυνατούς έρωτες
  • Αλλάζουν τα συναισθήματά μας, αναγεννιόμαστε ψυχολογικά!
  • Μπορούμε να απολαύσουμε όμορφες στιγμές
  • Όμορφες αλλαγές στην εμφάνιση που δημιουργούν μία πολύ θελκτική εικόνα
  • Οικονομική άνοδος, βελτίωση συνθηκών
  • Διασκέδαση, Πληρότητα, Ικανοποίηση!
Τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά είναι: Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο σου και δέχεσαι προτάσεις αλλά και ευκαιρίες ανανέωσης. Ένα ταξίδι, μία συμφωνία, μία γνωριμία, θα σου δώσει ανέλπιστη χαρά! Στην συνέχεια με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Τρίτη θα έχεις επαγγελματικές και οικονομικές επιτυχίες! Θα δημιουργήσεις ένα πολύ καλύτερο όνομα στους κύκλους που δραστηριοποιείσαι! Τέλος, ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη στους Διδύμους επομένως δεν λείπουν το επόμενο διάστημα το φλερτ, η κοινωνικοποίηση, η αναθέρμανση σχέσεων και το παιχνίδι στην καθημερινότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους ανάσα παίρνεις στον αισθηματικό τομέα και σε αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων. Ιδανική περίοδος για φλερτ, ερωτικές γνωριμίες, αλλά και για αναθέρμανση της επικοινωνίας με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικές και επαγγελματικές απολαβές θα φέρει η εβδομάδα για σένα αγαπητέ μου Κριέ! Οι στόχοι σου φτάνουν στο σημείο της υλοποίησής τους και νιώθεις ανταμοιβή!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού και εσύ κάνεις συζητήσεις στα οικονομικά σου που σε βοηθούν να ξεδιαλύνεις το τοπίο και να κλείσεις εκκρεμότητές σου! Ανακουφίζεσαι και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου! ! Στην συνέχεια με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Τρίτη θα έχεις γοητεία, κατακτήσεις, επιτυχίες, δημιουργικότητα, καυτές ερωτικές και ρομαντικές στιγμές. Τέλος, ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη στους Διδύμους και μπαίνεις σε μία επικοινωνιακή περίοδο που σε βοηθά να προβληθείς, να κάνεις μετακινήσεις, να γνωρίσεις κόσμο και να δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέχρι και την Τετάρτη αναμένεται εμβάθυνση συναισθημάτων και εκπλήρωση βαθύτατων ερωτικών προσδοκιών. Το πάθος και ο ερωτισμός δεν λείπουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου μπαίνεις στην «χρυσή» εποχή ανόδου, ιδιαίτερα από την Πέμπτη που περνά η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων. Στα επαγγελματικά μπορεί να κοπιάζεις όμως έχεις και τις επιτυχίες σου!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού και εσύ είσαι ιδιαίτερα εκφραστικός, επικοινωνιακός, περιζήτητος και δημοφιλής! Δικτυώνεσαι και γνωρίζεις κόσμο, δέχεσαι προτάσεις από το περιβάλλον σου και προβάλεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εαυτό σου ! Στην συνέχεια με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Τρίτη φέρνει για σένα δικαίωση ψυχολογική, ηθική, συναισθηματική αλλά και οικονομική! Τέλος, ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη στο ζώδιο σου και αρχίζει να τονώνεται για τα καλά η αυτοπεποίθησή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δικτύωση, επαφές, γνωριμίες αλλά και κατακτήσεις φέρνει η νέα εβδομάδα τα αισθηματικά σου! Η σπιρτόζικη διάθεσή σου και το χιούμορ σου σε βοηθούν να βελτιώσεις την κατάσταση στα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντική εβδομάδα για ενδιαφέρουσες επικοινωνίες και για να δώσεις λύσεις σε τρέχοντες επαγγελματικές υποθέσεις. Στα οικονομικά έρχονται χρήματα στα χέρια σου που σε ικανοποιούν σημαντικά!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού και εσύ παίρνεις σημαντική ώθηση στα επαγγελματικά σου και γίνονται κάποιες συζητήσεις ή δέχεσαι μία είδηση που σου ανοίγει μία νέα πόρτα για τη καριέρα σου! Στην συνέχεια με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Τρίτη θα έχεις φλερτ, νέα μοιραία σημαντική γνωριμία και θετικές εξελίξεις με νέα πρόσωπα που θα μπουν τώρα στην ζωή σου! Τέλος, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σου και η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων σου και κλείνεις κύκλους για να μπεις σε μία νέα χρυσή εποχή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκπληρώνονται επιθυμίες, όνειρα και σχέδια αυτή την εβδομάδα ενώ φεύγουν ολοσχερώς τα μαύρα σύννεφα από την σχέση σου. Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας να περιμένεις ότι κάποιο άτομο θα σου εξάψει το ερωτικό ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δυναμικές ευκαιρίες για την μελλοντική πρόοδο και ανάπτυξη της καριέρας σου, σου δίνονται αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Καρκίνε. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού και εσύ γνωρίζεις νέους ανθρώπους, έχεις όμορφες επικοινωνίες, δέχεσαι προτάσεις και κάνεις όμορφες αλλαγές στην ζωή σου! Προγραμματίζεις ένα μακρινό ταξίδι! Στην συνέχεια με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Τρίτη θα έχεις σημαντικές διακρίσεις και κατακτήσεις στα επαγγελματικά σου! Δικαιώνεσαι και λαμβάνεις ανταμοιβή! Τέλος, ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη στους Διδύμους και εσύ αφήνεις πίσω σου ότι σε απογοήτευσε και θέτεις νέους στόχους και όνειρα για την ζωή σου ξανά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους θα προσφέρει μία πιο ανάλαφρη και φιλελεύθερη νότα στα αισθηματικά σου! Μία φιλία εξελίσσεται σε έναν έρωτα, ή ένας έρωτας ενδυνωμώνεται και με το ταίρι σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την ικανότητα να προβάλεις την εργασία σου, να κερδίσεις δημοτικότητα και να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια που είναι για σένα σημαντικά! Στα οικονομικά λαμβάνεις κάποια χρήματα που δεν τα περίμενες!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού και εσύ κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις στα επαγγελματικά σου, οι οποίες θα ανεβάσουν και τον οικονομικό σου τομέα. Πες ναι σε τυχερές προτάσεις. Στην συνέχεια με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Τρίτη θα έχεις σημαντικές θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και μοναδικές ευκαιρίες σε έρωτα και χρήμα. Τέλος, ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη στους Διδύμους και θα μπορέσεις να αναδείξεις καλύτερα την καριέρα σου, αλλά και να κοινωνικοποιηθείς πολύ παραπάνω!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διώχνεις μακριά τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες στα αισθηματικά σου γιατί αυτή την εβδομάδα λαμβάνεις την ερωτική ανταπόδοση που περίμενες. Είναι η ιδανική στιγμή για να ανοίξεις την καρδιά σου και να μοιραστείς τα συναισθήματά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων δίνει έμφαση σε θέματα καριέρας και σε βοηθά να ικανοποιήσεις τα βαθύτερα θέλω και τις προσδοκίες σου αναφορικά με τους επαγγελματικούς σου στόχους! Στα οικονομικά σου η εβδομάδα είναι αποκαταστατική!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού και εσύ γνωρίζεις νέους ανθρώπους, ξεκινάς νέες συνεργασίες, δέχεσαι μία πρόταση (μπορεί και για γάμο) και κάνεις όμορφα σχέδια για το μέλλον σου! Στην συνέχεια με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Τρίτη θα έχεις εσωτερική δύναμη, ισχυρή θέληση και εύνοια σε έναν παρασκηνιακό ή μυστήριο έρωτα. Τέλος, ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη στους Διδύμους σταδιακά αρχίζεις και βλέπεις εύνοια τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στα αισθηματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους, αρχίζεις να βρίσκεις και πάλι το κέφι και την αισιοδοξία σου, ενώ ο τομέας των αισθηματικών σου αρχίζει πραγματικά να ανανεώνεται! Μία νέα γνωριμία σε ένα ταξίδι, συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις και επικοινωνίες, θα δώσουν μία ευχάριστη νότα στη ζωή σου! Τώρα μπορείς να καλύψεις κάποια κενά που είχαν δημιουργηθεί στα αισθηματικά σου το τελευταίο διάστημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα κατάλληλη για να προχωρήσουν ζητήματα συνεργασιών όπου βρίσκονταν σε κόλλημα ως σήμερα. Στα οικονομικά παίρνεις κάποιες προσωρινές ανάσες.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού και λύνονται για σένα κάποια εργασιακά και οικονομικά ζητήματα αλλά καταφέρνεις και βρίσκεσαι κερδισμένος στην πρόοδο των επαγγελματικών σου! Στην συνέχεια με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Τρίτη θα έχεις σημαντική εύνοια για γνωριμίες, νέα σχέδια, ταξίδια καθώς και επίτευξη ενός μεγάλου στόχου! Τέλος, ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη στους Διδύμους και βρίσκονται οι διέξοδοι – ψυχολογικοί και οικονομικοί- για να απολαύσεις ένα όμορφο καλοκαίρι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα προσφέρει την πλήρη και ουσιαστική συντροφικότητα και ενδυνάμωση σε μία σχέση σου! Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, ξεκινά γνωριμία με πρόσωπο που θα έχεις πολύ γρήγορο συναισθηματικό δέσιμο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είναι κατακτητικό, και εσύ επικεντρώνεσαι στην εύρεση τρόπων που θα σε βοηθήσουν να έχεις περισσότερα αποκτήματα αλλά και να διακριθείς επαγγελματικά ! Βρίσκεσαι σε συζητήσεις ή επαφές που αφορούν ζητήματα οικονομικών, όμως αισθάνεσαι έντονο στρες, γιατί δεν σου έρχονται όλα ακριβώς όπως τα περιμένεις.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού και εσύ δέχεσαι χαρούμενα νέα στα αισθηματικά σου, προκύπτει μία τυχερή ερωτική γνωριμία, συναντάς το άτομο που ποθείς, ανανεώνεσαι, διασκεδάζεις και ζεις καλοκαιράκι! Στην συνέχεια με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Τρίτη θα προσφέρει επιτυχία, διάκριση ή έπαινο στο τομέα της καριέρας. Τέλος, ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη στους Διδύμους και αρχίζεις να βελτιώνεσαι οικονομικά και συναισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εποχή δίνεις μεγάλη έμφαση στον τομέα των αισθηματικών σου και θέλεις να πεις αντίο στη μοναξιά ή στα προβλήματα … Μία νέα σταθερή σχέση ξεκινά για σένα που διανύεις περίοδο ελευθερίας, ενώ αν διατηρείς ήδη κάποιο δεσμό, τώρα μπορεί να κουβεντιάσεις για την σταθεροποίηση ή επισημοποίηση της σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το κλίμα των επαγγελματικών σου αποκαθίσταται και ανακτάς την δημιουργικότητα και το μεράκι σου! Στα οικονομικά σου αρχίζουν να δημιουργούνται καλύτερες προοπτικές από το τέλος του μήνα!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού και λύνονται προβλήματα που αφορούσαν το σπίτι, την οικογένεια αλλά και την εργασία. Στην συνέχεια με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Τρίτη ανακουφίζεσαι και ξεπερνάς καταστάσεις που σε άγχωναν. Θα έχεις ευχάριστα ταξίδια και μετακινήσεις, όπως και μοιραίες ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες. Τέλος, ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη στους Διδύμους βελτιώνονται η εργασία και τα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα η Αφροδίτη από τον Ταύρο ως τις 22 Ιουνίου βάζει τα δυνατά της για να πυρπολήσει το πάθος και τον ερωτισμό στην ζωή σου! Μία νέα ερωτική γνωριμία φουντώνει από πάθος και εξάπτει όλες σου τις αισθήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εργασιακό σου πρόγραμμα θα αρχίσει να βελτιώνεται ενώ οι οικονομικές απολαβές από την εργασία σου, αρχίζουν να γίνονται πιο ικανοποιητικές.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού και εσύ φλερτάρεις, διασκεδάζεις και είσαι έξω καρδιά! Τα ερωτικά μηνύματα που λαμβάνεις είναι γεμάτα υποσχέσεις και ευκαιρίες. Στην συνέχεια με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Τρίτη Θα έχεις έντονες ερωτικές παθιασμένες στιγμές και εύνοια σε υποθέσεις οικονομικών. Τέλος, ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη στους Διδύμους και οι μέρες σου αρχίζουν να παίρνουν έναν πιο ανάλαφρο , χαλαρό τόνο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ήρθε η ώρα να φλερτάρεις, να ερωτευτείς και να αφεθείς στα καλοκαιρινά ερωτικά παιχνίδια, όπου φέρουν εκπλήξεις και ευχάριστες εξελίξεις! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σου ανοίγει τις πόρτες για να κάνεις την αισθηματική σου ζωή ακόμα πιο όμορφη! Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επαφές έχουν να σου προσφέρουν μία καλή νέα προοπτική για ένα νέο εργασιακό σχέδιο που θέλεις πολύ να πετύχεις. Στα οικονομικά σου αρχίζεις να σηκώνεις κεφάλι!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού έρχονται όμορφες ειδήσεις στο σπίτι και στην οικογένεια , κυρίως για ζητήματα οικονομικά! Να αναμένεις ένα καλό κέρδος. Στην συνέχεια με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Τρίτη θα έχεις ριζικές απόλυτα θετικές αλλαγές στην ερωτική ζωή και ανανέωση συντροφικής ζωής. Τέλος, ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη στους Διδύμους και οι μέρες σου γεμίζουν χαρά και ανανέωση τόσο στα ερωτικά όσο και στην οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, μπορεί να βρίσκεσαι σε μία προσωρινή σύγχυση και να μην μπορείς να διακρίνεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις για το μέλλον σου, από την άλλη όμως, έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή! Κάποια αλλαγή στο σπίτι, μία αλλαγή κατοικίας ή μία συγκατοίκηση είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια θα στεφθούν με επιτυχία και θα έχεις τις επικοινωνίες που θα σου δώσουν χαρά! Στα οικονομικά αναμένεται άνοδος που θα σε ικανοποιήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ