Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αδυνάτισμα με φυσικά προϊόντα από την Herbstore

Μάθετε τα πάντα για τις ιδιότητες των βοτάνων της Herbstore που βοηθούν στην απώλεια βάρους και τη μείωση της όρεξης
Το να χάσουμε τα περιττά κιλά είναι μια υπόθεση που απαιτεί τρόπο και όχι κόπο. Υπάρχουν μερικές συμβουλές που αν τις τηρήσεις στην καθημερινότητα σου, θα ενισχύσουν την προσπάθειά στην απώλεια κιλών. Μια από αυτές είναι τα βότανα, γιατί η φύση μπορεί να κάνει το θαύμα της και να συμβάλει στην υγεία, την ευεξία και την αποτοξίνωση του οργανισμού σου.

Τα βότανα προκαλούν θερμογένεση, δηλαδή τη διαδικασία που συμβάλλει στο κάψιμο θερμίδων, μειώνουν την όρεξη και τις λιγούρες, προάγοντας το αίσθημα της πληρότητας και συμβάλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού από άχρηστα συστατικά.

Ποια είναι όμως τα βότανα μου βοηθούν στο αδυνάτισμα και στη μείωση της όρεξης;

Λουίζα



Είναι ιδανική για την απώλεια των κιλών γιατί συμβάλλει στο κάψιμο του λίπους και μειώνει το αίσθημα της πείνας. Ακόμα, είναι διουρητική, μειώνει την κατακράτηση υγρών και την κυτταρίτιδα.

Κάψουλες Κορεάτικο Τζίνσενγκ


Είναι γνωστό για τα αναρίθμητη άλλα οφέλη του στον οργανισμό. Ήξερες, όμως, ότι συμβάλει και στην απώλεια βάρους; Πέτυχε express αδυνάτισμα με βότανα ginseng. Ενεργοποιούν το μεταβολισμό σου, ενώ παράλληλα δίνει ενέργεια.

Σημύδα


Η σημύδα είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά βότανα για την κατακράτηση υγρών, ιδανική για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Έχει τρομερή διουρητική δράση, γεγονός που συμβάλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Θα σε απαλλάξει άμεσα από την κατακράτηση υγρών.

Αν θέλετε ένα πλήρες μίγμα βοτάνων για εμφανή αποτελέσματα δοκιμάστε το: Μίγμα Βαμμάτων Για Αδυνάτισμα



Το μίγμα βοτάνων αποτελείται από την εμβάπτιση των βοτάνων σε αλκοολούχο διάλυμα, για μια περίοδο 4-6 εβδομάδων. Περιέχει Πράσινο Τσάι, Αψιθιά και Τσουκνίδα. Ο συνδυασμός των βοτάνων αυτών, ενισχύει τον οργανισμό κατά τη διάρκεια της δίαιτας και στα πλαίσια της ισορροπημένης διατροφής, υποστηρίζοντας τον με φυσικό τρόπο, προκειμένου να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα του προγράμματος δίαιτας που έχετε επιλέξει.

Περισσότερα προιόντα της Herbstore.gr θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook & Instagram.

☎ +30 23310 62472, +30 2331 502 411, +30 698 5729561

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ