Άμεση παρέμβαση Μπαρτζώκα για το μειωμένο επίδομα θέρμανσης σε Σέλι και άλλες ορεινές περιοχές της Βέροιας
Άμεση υπήρξε η παρέμβαση του Τάσου Μπαρτζώκα στο σοβαρό ζήτημα που έχει ανακύψει με το επίδομα θέρμανσης στην ορεινή Κοινότητα Σελίου, λόγω μη ενημέρωσης του νέου Ταχυδρομικού Κώδικα από την αρμόδια αρχή των ΕΛΤΑ. Όπως του μετέφεραν κάτοικοι της περιοχής σε επικοινωνία τους, παρά το γεγονός ότι προβλέπεται φέτος ενισχυμένη επιδότηση θέρμανσης, η οποία υπολογίζεται στη βάση του συντελεστή ψυχοημέρας ανά οικισμό, κάτοικοι του Άνω Σελίου φαίνεται να δικαιούνται πολύ χαμηλότερο επίδομα, διότι η κύρια κατοικία τους λαμβάνει τον Ταχυδρομικό Κώδικα της Βέροιας, άρα και χαμηλότερο συντελεστή.
Ο Τάσος Μπαρτζώκας μετά την ενημέρωση από τους πολίτες, επικοινώνησε με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, από το οποίο ζήτησε την αυτόματη ενημέρωση των Ταχυδρομικών Κωδικών, τόσο για την τοπική Κοινότητα Σελίου όσο και για τις υπόλοιπες ορεινές κοινότητες της Ημαθίας, για τις οποίες ενδεχομένως έχει παραλειφθεί η ενημέρωση.
Κατόπιν τούτων, ο Βουλευτής θα επικοινωνήσει και με το Υπουργείο Οικονομικών, μέσω της ΑΑΔΕ, προκειμένου να επέλθει αυτόματη διόρθωση στα στοιχεία και να διευθετηθεί το ζήτημα, με αναδρομική χορήγηση της δικαιούμενης επιδότησης θέρμανσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.
Μενουν πολλοι μονιμοι κατοικοι στο σελι;;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπό το ...πληκτρολόγιό το πήρες!
ΔιαγραφήΥποθέτω πως μόνο ο φύλακας.
Πανω απο 30 τις καθημερινες και πανω απο 500 τα πσκ.
ΑπάντησηΔιαγραφήExει αρκετα σπιτια με κοσμο που μενουν πανω παντως.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜάθετε να διαβάζετε βρε γίδια(και τις υπόλοιπες ορεινές κοινότητες της Ημαθίας).
ΑπάντησηΔιαγραφή