Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

110 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.677. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 το τελευταίο 24ωρο είναι 104, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 18.067 θάνατοι. Τέλος, ο αριθμός των  ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 657, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 29ης Νοεμβρίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 110 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 13.985.

5 σχόλια:

  1. Τά ιατρικά λάθη,-τα σκεπάζει το χώμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομοίως και το πείσμα των ολίγων εμμονικών αντιεμβολίαστών...

      Διαγραφή
    2. Για αρχιτέκτονα σε κόβω !

      Διαγραφή
  2. Για να λιγοστεψεις τα ραντεβού σου με τα ιατρικά λάθη και τις ενδονοσοκομιακες λοιμώξεις φροντίζεις όσο μπορείς τον εαυτό σου,στην προκειμένη κάνοντας την σειρά των εμβολίων. Τα λάθη και οι ενδονοσοκομιακες είναι χρέος της πολιτείας να εκλείψουν,ίσως κάποτε να βρεθεί ηγέτης να το καταφέρει! Πάντως του Κούλη του είναι αδύνατον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ ss1940 κάνε κάθε μέρα εμβόλιο θα έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να σωθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ